DUŠKO I JELENA DONIJELI BITNU ODLUKU, A TIČE SE NJIHOVE DJECE!

Duško Tošić još se nalazi u Beogradu, gdje riješava sve njihove probleme a od svoje supruge Jelene se bukvalno ne odvaja. Prije nekoliko dana, par je posjetio jednu privatnu osnovnu školu na Dedinju, u kojoj će, kako smo saznali, Atina i Nika ubuduće pohađati nastavu.
– Duško i Jelena su riješili da kćerkama promjene životno i radno okruženje zbog svega kroz šta je njihova porodica prošla. Prije svega zbog skandala čiji je glavni akter bila upravo Jelena, a onda i zbog iznenadne smrti Divne Karleuše. Kako djeca u tim godinama u kojima su Nika i Atina, znaju da budu nemilosrdna, da zadirkuju i ogovaraju, Tošić i Karleuša su ubijeđeni da toga u novoj školi neće biti. Naime, oni su odabrali internacionalnu školu u koju pretežno idu stranci, nastava je na engleskom jeziku, i vjeruju da novi drugari njihovih kćerkica neće znati ni ko su Jelena Karleuša ni Duško Tošić, a kamo li šta im se u privatnim životima dešavalo – ispričao je izvor blizak pjevačici.

Odluku da upišu kćerke baš u tu školu donijeli su i zbog lokacije na kojoj se nalazi.

– Duško i Jelena se do kraja proljeća sele u vilu na Senjaku koju su kupili od Dragana Stojkovića Piksija, a nova škola koju će Atina i Nika pohađati nalazi se na pet minuta odatle. Unutrašnji radovi na kući se privode kraju, a Duško će boravak u Beogradu iskoristiti i za nadgledanje istih – kaže izvor.

Školska godina 10.000 eura

Škola u koju će ubuduće Atina i Nika ići, spada u jednu od najskupljih privatnih škola u našoj zemlji. Posluje po internacionalnom programu, nastava je na engleskom jeziku, dok se uče i dodatna dva strana jezika. Jedna školska godina staje oko 10.000 eura, dok se hrana i prevoz do škole i od škole do kuće, dodatno naplaćaju, baš kao i ostale vanškolske aktivnosti, uključujući izlete, knjige, boravak…

(Pink)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI