„DUBIZA KOLEKTIV“ POZIVA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA NA ZAJEDNIČKI KONCERT: Navježbat ćemo njegove pjesme!

Bend „Dubioza kolektiv“ sprema veliki koncert na stadionu Tašmajdan 30.juna. Članovi benda jedva čekaju koncert, a oni su objasnili prozivke na račun željka Joksimovića, jer su u Jutarenjem programu kod njegove supruge Jovane kazali da im sve reklame plakate za koncert prelijepi, te da ga se boje jer hoće i udariti. Članovi benda otkrivaju ko je najveći pjesnik rok i rep muzike.

Petar Grašo je visok dva metra. Apelujemo na Vladu Divca da napiše pjesmu za Dubiozu i time postane ubjedljivo najveći pjesnik rokenrola i repa i potisne Grašu na drugo mjesto –kaže Brano Jakubović, a on opisuje šta to publiku očekuju na koncertu.

-Na stadionu Tašmajdan očekujemo dobru predstavu. Nema povrijeđenih igrača i nastupit ćemo u standardnoj postavi sa dva špica, Almirom Hasanbegovićem i Adisom Zvekićem u napadu. Na krilima će biti iskusni Vedran Mujagić i slovenački internacionalac Jernej Šavel. Kroz sredinu će djelovati naturalizovani bosanac Mario Ševarac, a kao zadnji vezni i organizator igre nastupit će prekaljeni Brano Jakubović. Na golu uvijek pouzdani, Senad Šuta, koji je trenutačno na posudbi iz NK Istra 1961. iz Pule. Pozivamo publiku da bude naš 8. igrač na ovoj utakmici, a mi obećavamo da će ekipa ostaviti srce na terenu i ispoštovati sve taktičke zamisli selektora –kaže Bran i pojašnjava nesporazum sa Željkom Joksimovićem koji je reklamirao svoj beogradski koncert u isto vrijeme.

Zaista nismo znali da su Jovana i Željko supružnici i nismo imali namjeru prouzrokovati nikakve bračne probleme porodici Joksimović. Nadamo se da nas Željko neće štosirati zbog ovog štosa. Ovim putem ga pozivamo da, ukoliko kojim slučajem opet padne kiša, dođe kod nas 30. i mi ćemo se potruditi da navježbamo par njegovih pjesama. Mi vjerujemo u solidarnost među kolegama –kaže Brano Jakubović.

(Expresstabloid)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI