Dragi Domić progovorio o skandalu sa poznatom striptizetom (VIDEO)

Folk pjevač Dragi Domić već dugo godina postoji na našoj javnoj sceni, ali se pred kamerama i u medijima ne pojavljuje ukoliko za to nema povoda. Prije nekoliko dana našao se u žiži javnosti kada je procurila fotografija na kojoj poznatu striptizetu Branku Blek Rouz ljubi po nogama, dok ona ponosno pokazuje sve svoje atribute. O tome, ali i još nekim stvarima iz svog života, Dragi je progovorio za Pink.rs.
Ja ne volim nešto puno po medijima da se pojavljujem, jer imam neki strah od kamera iako toliko godina postojim na estradi. Ne znam odakle mi taj strah, ali treba da prođe neko vrijeme da se ja onako sjedinim sa situacijom (smijeh) – ističe na početku Dragi.

Provod sa Brankom Blek Rouz privukao je veliku pažnju, a pjevač za naš portal otkriva šta se zapravo desilo.

Dragi je priznao da se ne bi priklonio novim i aktuelnim muzičkim trendovima, jer ga njegova publika voli takvog kakav jeste.

Pa ne, šta ću onda sa publikom koja voli ovo što sada je radim? Ostaću vjeran sebi. Ja pjevam muziku zbog koje mi ljudi vjeruju, ali ako oni vide da tu nešto ne štima i da tu nešto nije iskreno, onda nema od posla ništa. Jako je bitno raditi ono u čemu si iskren i u čemu dobro plivaš – kaže Dragi.

Pjevač se sprema za nove poslovne saradnje i izazove koje će predstaviti na jesen.
Pobjednik “Pinkovih zvezda” Ivan Kurtić i ja smo super drugari i družimo se neko vrijeme. Smatram ga super pjevačem i izuzetnim drugom. Obojici nam se svidjela jedna pjesma, ja sam htio da je snimim i on je htio da je snimi i dogovorili smo se da uradimo duet! Ukrstili smo glasove, čućete, biće vrh. Pjesmu je radio Goran Eganović, on je radio prelijepu pjesmu “Lepi moj” Snežani Đurišić. E onda možete da zamislite kakva će pjesma biti. Spremam takođe još jednu samostalnu pjesmu koju je pisao Alen Ademović za mene i to ide u septrembru. Tako da su to te dvije novine od mene – rekao je Dragi, koji je priznao da uskoro odlazi na odmor kada će ugasiti telefon i potpuno uživati u stanu koji je pazario u Budvi.

(Pink)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI