DRAGANA MIRKOVIĆ priznala da je imala strah: Plašila sam se i molila Tonija! (VIDEO)

Dragana Mirković bila je gost emisije ”Ja to tako” i tom prilikom pričala je o svojoj karijeri, uspjehu koji je stekla, ali i o porodici i braku sa suprugom Tonijem Bijelićem.

S obzirom na to da je jako mala razlika između njenog sina Marka i kćerke Manuele, Ivanu Baltić Aleksić zanimalo je da li je popularna pjevačica planirala još jedno dijete tako brzo, a Dragana je tom prilikom otkrila tajnu.

– Nisam htjela mnogo da čekam, nisam željela da se nešto dogodi i da se ne ostvorim još jednom kao majka. Toni je pitao: ”Zašto sad, što odmah?”, ali ja sam ga molila – iskrena je bila pjevačica.

Ona je ovom prilikom otkrila i da nije domaćica i da cijeli  svoj život ima podršku i pomoć svoje rođake Biljane na koju se oslanja u svim prilikama.

– Ja jesam porodični čovjek, volim tu toplinu doma i ne znam da živim sama i ne volim to. Ipak, slagala bih ako bih rekla da sam domaćica, da sve to postižem, ali to zaista nije istina i nema potrebe pričati da jesam kada nisam – rekla je Dragana i dodala:

– Ja sam u Beogradu još živjela sa svojom rođakom Biljanom i kada sam se selila za Beč nju sam povela, čak tad ni kofer nisam ponijela. Bilo mi je bitno da je Biljana pored mene. Ona živi sa nama i stvarno mi je velika podrška i pomoć. Kada sam negdje morala da idem, ona je bila sa djecom i u kući i ja sam joj mnogo zahvalna zbog toga.

(Informer)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI