Dok otac vježba, sin ga podržava (FOTO)

Pjevač Marinko Rokvić postavio je na Instagamu nekoliko fotografija na kojima se vidi kako predano vježba, a ubrzo ga je javno pohvalio sin Nikola Rokvić.

View this post on Instagram

Tri generacije Rokvića!

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on

Nikola Rokvić je u trenutku kada je počela pandemija koronavirusa i kada je narod sjedio kod kuće, uspio te mračne dane da uljepša svojim talentom. Više večeri za redom je pjevao komšijama sa svoje terase, a ponekad mu je u tome pomagala i kćerkica.
On često ističe da mu vjera pomaže da prebrodi teške trenutke, a čini se da je pozitivan stav prema životu naslijedio od oca Marinka. On je objavio nekoliko fotografija na Instagramu i pokazao da se, uprkos godinama, ne predaje.

– U ovom ludom vremenu korone, jačanje imuniteta je prioritet. Pored vitamina, izbalansirane ishrane, dobrog sna i fizička aktivnost je jedna od veoma bitnih stvari koje treba da uvedemo u svoju svakodnevicu. Vježbajmo i pozitivno mislimo. Jer kako zračimo tako i privlačimo. Svjesno privucimo najbolje – napisao je stariji Rokvić uz slike na kojima se vidi da posvećeno radi na održavanju fizičke snage.

Sin Nikola je očigledno ponosan na tatu jer je ubrzo ovu objavu stavio na svoj Instagram Story i napisao: “Cijeli život inspiracija zdravog života!”(Direktno.rs)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI