happy new year 2018

Đanija jure zelenaši!

Radiši Trajkoviću se javili momci iz inostranstva i zahtijevali da im vrati 10.000 eura koje je davno od njih pozajmio uz kamatu.

Radiša Trajković Đani opet je u dugovima do guše! Taman što se izvukao iz problema i stao na noge, folker se po drugi put zadužio kod zelenaša, koji ga jure da im vrati pare.

– Kad je Đani bio u haosu zbog problema s kockom, a u to vrijeme nije zarađivao kao danas, zadužio se kod mnogo ljudi. Uglavnom je svima vratio ono što im je dužan kad je prodao kuću u Mirijevu ispod cijene, ali ostali su još neki „nezatvoreni računi“. Prije nekoliko dana javili su mu se momci koji su zahtijevali da im što prije vrati pare koje je uzeo. Mislim da je u pitanju oko 10.000 eura glavnice, na koju je dosta narasla kamata. Trajković je pokušavao da se izvuče i eskivira taj dug, ali moraće da vrati na njihovo insistiranje. Sreća njegova pa sada ima novca da im da, u suprotnom bi imao ozbiljne probleme s obzirom na to da se radi o opasnim ljudima iz inostranstva – otkriva jedan Đanijev prijatelj za naš list.

Pozvali smo folkera za komentar, ali bio je nedostupan.
Podsjetimo, Radiša Trajković se prije dvije i po godine zadužio oko 200.000 eura zbog kockarskih dugova, pa je bio prinuđen da proda svoju vilu u Mirijevu za 120.000 eura. Dio dugova vratio je od tih para, dok je za drugi dio odvajao od honorara. Folker se s porodicom preselio u stan, a u međuvremenu se opametio i prestao da se kocka.

(Kurir)

KOMENTARI