Đani na kredit kupio tri stana u “Beogradu na vodi”

Folk pjevač Radiša Trajković Đani odlučio je da zaradu od nastupa uloži u nekretnine i nedavno je kupio čak tri stana u luksuznom naselju Beograd na vodi.

Kako izvor otkriva, pjevač je kupio tri stana na kredit i dok će u jednom živjeti sa suprugom Slađom, druga dva ostavlja sinovima.
– Trajkovići su godinama planirali da ulože u stanove i obezbjede sinove Marka i Miloša. Slađa je preko prijatelja upoznala neke od investitora koji ulažu u izgradnju stanova u Beogradu na vodi i tako je sve počelo. Iako je prvobitno bilo planirano da pomoću stambenog kredita kupe samo taj jedan gotov stan, predloženo im je da ulože i u stanove koji su u izgradnji i koji će biti završeni za nekoliko godina. Tada su donijeli odluku da podignu kredit i za ta dodatna dva stana za sinove – kaže izvor i navodi da je folker za sebe i suprugu kupio stan od 100 kvadrata vrijedan gotovo pola miliona eura, dok će stanovi za nasljednike biti nešto jeftiniji, budući da imaju 60 kvadrata.

– Stan koji je završen, u koji će se Slađa i Đani uskoro useliti, ima 100 kvadrata i vrijedan je oko 460.000 eura. Oni su već počeli da ga isplaćuju i uveliko ga sređuju, pa će uskoro izaći iz porodičnog doma i potpuno se odvojiti od sinova. Dva druga stana tek su počela da se grade i biće završeni za tri godine. Stanovi za sinove koštaće po 290.000 eura. Te tri nekretnine koštaće ga više od milion eura, ali će ih isplaćivati na rate kroz kredit koji je podigao u banci – kaže izvor i ističe da je Trajković za dva stana koja su izgradnji morao da iskešira po 10 odsto od cijene.
– Sklopili su dogovor da za ta dva stana koja je uzeo za sinove mora da isplati po deset odsto, budući da su tek u izgradnji, što je on za nekoliko nedjelja i učinio, a ubuduće će isplaćivati po 20.000 eura mjesečno za te tri nekretnine i tako naredne četiri godine – navodi izvor i otkriva zbog čega Đani kupovinu stanova krije i od najbližih prijatelja.

– Trajkovići ne žele da se sazna da su kupili stanove. Radi se o velikoj sumi i posljednje što im treba je da neko pomisli da su milioneri koji bacaju pare. Budući da stanove isplaćuje na kredit i da nije milioner, o kupovini je obavjestio samo nekolicinu najboljih prijatelja i naglasio je da to zadrže za sebe – zaključuje izvor.

Povodom ovih navoda sam pjevač se nije oglašavao, ali se zato oglasila njegova supruga Slađa.

– Možda jesmo, možda nismo. Ne želim ništa da otkrivam – rekla je Slađa.

(Republika)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI