happy new year 2018

Dino Merlin bez dlake na jeziku prokomentarisao današnju muzičku scenu

Reporter emisije “Premijera” Božo Dobriša ovih dana u stopu prati regionalne muzičke zvijezde na crnogorskom primorju, a jutros je imao sastanak sa poznatim kantautorom Dinom Merlinom, koji se u Crnoj Gori sjajno osjeća, a ni visoke temperature ne mogu da mu pokvare raspoloženje.

– Ja sam, nekako, tačan čovjek. Volim vrućinu kad je ljeto i mraz kad je zima. Svi kad se žale da je vruće, meni je to okej. Što se tiče plaže, naravno, čim završim odoh ja na plažu – kroz smjeh je otkrio Merlin i dodao da će se njegova ishrana ovih dana bazirati na ribljim specijalitetima.

– Nisam gurman. Jedem da bih preživio, pijem da nisam žedan, a jedem da nisam gladan. Balkanac sam, jedem ono što i svi mi. Samo jedno znam da ne mogu na moru – ćevape. Ćevape jedem u Sarajevu, a na moru ribu – rekao je pjevač, a onda se osvrnuo na današnju muzičku scenu.

– Danas se publici prezentuje po dvije hiljade pjesama… Ljudi snimaju, stavljaju na društvene mreže, u takvom vremenu živimo. Danas u poslu koji ja radim, gdje se talenti jako brzo smjenjuju, velika je sreća i treba puno toga činiti da ostaneš tu gdje jesi. Nekad kad sam počinjao, pa i sad, trebalo je da budeš autentičan i prepoznat od publike kao neko ko je zanimljiv i privlači pažnju – objasnio je Merlin u emisiji “Premijera – Vikend specijal”.

(Pink)

KOMENTARI