Denis Rapkić sa najboljima na estradnoj sceni: “Rame uz rame” sa Brenom, Aleksandrom Prijović, Sašom Matićem, Šerifom, Zoricom Brunclik… (VIDEO)

Poznati pjevač Denis Rapkić u Americi gdje živi i radi gradi uspješnu estradnu karijeru prije svega sjajnim glasovnim mogućnostima, pjesmama koje poklanja svojoj publici, nastupima na kojima maksimalno pruži sve što se od njega traži i zato je jedan od najtraženijih pjevača u ovoj “obećanoj zemlji”.
Portal Estradnjaci.ba je na obostrano zadovoljstvo započeo saradnju sa ovim pjevačem, a trenutno promovišemo njegovu pjesmu “Bez tebe”. U pitanju je vrlo emotivna balada koja nas veoma podsjeća na stare dobre hitove koji se ne zaboravljaju tako da smo sigurni da će ova pop rock numera naći zavidno mjesto na estradnoj sceni.

-Pjesmu je radio “Englez” iz grupe ” Srčani Udar” i “Dynamic Produkcija” čiji je studio u Kanadi. . Poznato je da su upravo oni radili mnogo pjesama za Alena Islamovića, kao i za Tonija Jankovića iz Divljih jagoda! Englez je čuo moje glasovne mogućnosti, i odmah mi je ponudio pjesmu, koju je kako kaže  čuvao za specijalan vokal. Tu počinje naša saradnja, kao i veoma jako prijateljstvo, rekao nam je Rapkić.

SA JEDNOG OD NASTUPA: SJAJNA ATMOSFERA U PUBLICI

U pjesmi “Bez tebe” Denis je pokazao svoje glasovne mogućnosti, raskoš svog glasa koji se rijetko čuje. To su vrlo jaki argumenti za estradu, jer je opće poznato da na sceni opstaju samo najbolji. Za ovog pjevača “nema zime” jer je svojim dugogodišnjim radom dokazao da bez problema može stati rame uz rame sa najboljim. Njega traže menadžeri trenutno najpopularnijih zvijezda kao što su Aleksandra Prijović, Saša Matić, Lepa Brena, Šerif Konjević, Zorica Brunclik i mnogi drugi, tako da je često sa njima na turnejama i nastupima širom Amerike. Kolege imaju običaj reći da je Denis Rapkić neko ko je neprikosnoven kada je u pitanju zabavna muzika.


-Tifa, Alen, Merlin, i ostali veliki pjevači su nezaobilazni sastav mog repertoara. Zadovoljstvo mi je što su mi ukazali povjerenje da pjevam sa najboljim, i baš zato na mojim nastupima želim biti krajnje profesionalan i dužnost mi je da na kraju najzadovoljnija bude publika, jer svi mi njima pjevamo.

(Estradnjaci.ba)

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI