Denis Rapkić ostavio srce na koncertu u New Yorku: Čast mi je što sam dio Šerifove američke turneje (FOTO)

Da je sigurno najtraženiji pjevač u Americi Denis Rapkić je dokazao i ovoga puta i to nastupivši u New Yorku sa najboljim pjevačem u regionu Šerifom Konjevićem koji je upravo ovim koncertom započeo svoju USA turneju.

-Čast mi je što sam dio Šerifove turneje i zaista sam se potrudio da publici pružim ono najbolje. Bilo je fenomenalno i nezaboravno. Publika me voli, a ja im uzvraćam i ostavljam srce na svakom koncertu. Tako će biti i u Atlanti 29. marta, a zatim slijedi 30. marta Detroit. Obećavamo lud provod zajedno sa našim Šerifom.
“Spyce Astoria” gdje se održao koncert za pamćenje je bila premala da primi sve one koji su željeli prisustvovati ovom spektaklu.  Među brojnim komentarima, pohvalama za vrhunsku zabavu, kakva je bila tu noć stoji i jedan u kojem piše kako se stekao dojam da je te večeri sve mlado i živo bilo na ovom koncertu.

Da je pjevač Denis Rapkić usitinu profesionalac u svom poslu ne govore samo komentari zadovoljne publike , već i oni od strane organizatora, jer ne može ipak svako nastupiti na ovakvim turnejama, sa velikim imenima estradne scene.

(Estradnjaci)

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI