DAVIDU NAGLO POZLILO, MORAĆE NA OPERACIJU!

Aleksandra Subotić preživjela je pravu dramu pred početak druge sezone rijalitija „Zadruga“ kada je njenom suprugu Davidu Dragojeviću naglo pozlilo, te je morao da potraži pomoć ljekara.

David se suočio sa ozbiljnim problemom sa disanjem, a nakon detaljnog pregleda, ljekar mu je odredio terapiju i uputio ga na dalje liječenje. David će, kako saznajemo, morati da napusti rijaliti i da ode na operaciju zbog komplikovane devijacije nosa, zbog koje ne može da diše kako treba.

– David je nekoliko dana vukao ozbiljnu prehladu jer je pred ulazak u „Zadrugu“ imao mnogo obaveza i nije imao vremena da ode kod ljekara. Danima je imao blago povišenu temperaturu, zbog čega se osjećao malaksalo i nemoćno, ali to ga nije spriječavalo da prvi dođe na posao i cijeli dan provede u svom restoranu. Tako bolešljiv je iz Novog Sada otišao kod Aleksandre u Beograd kako bi iskoristili nekoliko dana pred početak rijalitija da budu sami – kaže izvor i objašnjava da se Davidovo zdravstveno stanje postepeno pogoršavalo.

– Temperatura ga je danima lomila, što ga je dodatno iscrpljivalo, ali najviše muka mu je zadalo to što nije mogao normalno da diše zbog devijacije nosa, koju je zaradio kao tinejdžer. Glava ga je boljela konstantno, a noć pred ulazak u karantin „Zadruge“, njegovo stanje se dramatično pogoršalo. David se usred noći probudio potpuno otečen, nije mogao da pomjeri glavu od bolova niti je mogao da diše na nos. Probudio je Aleksandru i rekao joj da mora da ide kod ljekara – kaže izvor i objašnjava da je Dragojević u tom trenutku uspio da zadrži pribranost, dok je Aleksandra bila potpuno van sebe.

– Kada ga je vidjela, ozbiljno se uplašila, jer David nije izgledao dobro. Govorila mu je da će sve biti u redu dok je zvala taksi, ali se bukvalno uplašila za njegov život. Kada su stigli kod ljekara, Davidu je konstatovana ozbiljna devijacija nosa, koja što prije mora da bude riješena. Doktor mu je objasnio da mu iskrivljena hrskavica blokira obje nosne šupljine i da zbog toga nije u stanju da normalno diše. Rekao mu je još i da će problem biti gori kako vrijeme bude prolazilo i posavjetovao ga je da ode na operaciju – kaže izvor i objašnjava da je Dragojević pred ulazak u karantin bio u privatnoj klinici za estetsku hirurgiju kako bi se posavjetovao sa ljekarima i zakazao operaciju.

– Tačno je da ću morati na operaciju jer imam ozbiljan problem sa disanjem, koji vučem godinama. Kada sam bio mlađi, imao sam saobraćajnu nesreću, iz koje sam izašao sa slomljenim nosom. Vozio sam motocikl bez kacige, a auto koji je bio ispred mene je naglo zakočio. Nisam imao vremena da reagujem, poletio sam sa motocikla i zabio se u zadnje staklo tog automobila. Tada mi je bukvalno ispao nos, pa su ga ljekari vraćali. Ali ostala je devijacija – rekao nam je David pred ulazak u karantin „Zadruge“.

(Svet)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI