DAVIDOVA MAJKA RASKRINKALA ALEKSANDRU SUBOTIĆ

U rijalitiju “Zadruga 2” do sada se izdešavalo mnogo toga. Jedan od najintrigantnijih parova od samog starta bili su David Dragojević i Aleksandra Subotić. Od trenutka kada je Aleksandra napustila zadrugu David je uplovio u vezu sa Anom Korać, dok je njegova majka stala uz sinovljevu bivšu ljubav.
Aleksandar Subotić i Biljana Dragojević bile su zajedno. Zajedno su i živjele, Davidova majka ju je tješila, ali od trenutka kada se Aleksandra vratila u rijaliti “Zadruga 2” sve se promjenilo. Biljana Dragojević je sada otkrila da praktično ne spava zbog rijalitija.

– Pratim redovno “Zadrugu”. Zato i jesam hronično neispavana. Pogotovo sad pred kraj – rekla je na početku razgovora za Biljana, osvrnuvši se potom na sve priče koje kolaju o njenoj budućoj snahi – Ani Korać.

– Iskreno ne vjerujem Filipu Mijatovu. Njegov lik i komentari mi ne ulijevaju povjerenje. Anu ne poznajem, tako da ne mogu da tvrdim da znam bilo šta o njoj. Vidim da se njih dvoje drže dobro bez obzira na sve priče. Uostalom, sve su to priče bez dokaza. Nek neko da neki dokaz za ono što govori. Neka se njih dvoje drže do kraja zajedno. Vidi se da tu postoje neke iskrice među njima. Čini mi se da se vole.
– Moram da priznam da na početku nisam gotivila Anu, ali morate da razumijete da sam tada bila pod velikim pritiskom. Bukvalno sam se osjećala kao da sam u nekom ćošku. Samo sam razmišljala kako da iz tog ćoška izađem, a da pritom ne povrijedim nikoga, pa ni samu sebe. Aleksandra (prim.aut. Subotić) je tada bila kod mene, poslije diskvalifikacije, sa kćerkicom Magdalenom. Ja sam tada mislila da će to između Davida i Ane biti samo flert koji će proći za nedjelju dana. Zato sam i reagovala ishitreno – skrušeno je priznala Dragojevićka, prebacivši potom priču na Subotićku.

– Jako me je razočarala. Ja bih i danas bila njena podrška da ne priča sve te gluposti zbog kojih sam ja, kao i svi moji ukućani, u šoku. Naročito što se tiče finansija. Ona meni nikada nije dala nijedan dinar, niti sam joj ja ikada novac tražila, pogotovo ne za kuću ili lokal. Dovoljan dokaz za to je da nisam dozvolila da se renovira krov na našoj kući jer nisam htjela da bilo ko drugi ulaže u to – dodala je Biljana.

– I to što priča da je izdržavala mog sina. Pa, kako da ga izdržava, od čega? Ona živi od svojih fanova, od žena koje je izdržavaju. Aleksandra nema drugi izvor prihoda. Nikada nije radila. Počela je nedavno da stavlja neke sitne reklamice na društvenim mrežama, ali to je mali novac. Od toga ne može da se živi. David je, sa druge strane, imao platu jer je igrao fudbal. Pored toga ima i giros. On je drugačije živio i prije Aleksandre – stala je Dragojevićka u odbranu svog sina, da bi potom otkrila koliko je novca zapravo Subotićka zarađivala od društvenih mreža.

– Pa, po nekih 50 do 100 eura. To znam jer su kod mene na adresu dolazile pare. Odradi jednu ili dvije reklame, pa onda ne mora nekoliko dana. Međutim, ona je tek krenula sa tim poslije diskvalifikacije iz rijalitija. Prije se nije time bavila, pa samim tim nije imala nikakav novac. Ono što je zaradila u rijalitiju je sama trošila jer je David bio u Americi. Uostalom, glupo je mjeriti ko je koliko novca potrošio na nekoga. Ne znam ni koliko su novca zaradili njih dvoje iz rijalitija ni koliko su trošili – izričita je Davidova majka.
– To jeste neka početna veza. Počeli su sa druženjem. Ne znam koliko on želi da se eksponira, ali znam da postoji i da je stariji od nje. Ima godina koliko i Karađorđe, možda je dvije godine mlađi, a Karađorđe je ‘73. godište – zaključila je Dragojevićka za “Pulsonline.rs”.

(Blic)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI