Darko odgovorio zašto nije bio na kćerkinom 5. rođendanu

Darko Lazić okupio je brojne kolege i prijatelje na velikom slavlju koje je organizovao ove srijede u jednom lokalu u rodnom Brestaču, povodom rođenja sina Alekseja.
Mali Aleksej rođen je 24. juna u Beogradu, a Darko je ponosno odmah istetovirao ime svog nasljednika. Ipak, na proslavi njegova vjerenica Marina nije se pojavila.

– Marina je super, odmara kod kuće sa Aleksejem, ja sam želio da dođe, ali znate već kako idu one ženske stvari, šminka, frizura i ostalo… Prezadovoljan sam kako se snašla, zaista prava majka – kaže Darko.

Lazić je priznao da mu ne pada teško što se mali Aleksej budi na svaka tri sata da jede, kao i da nijednu pelenu još nije promijenio, ali da ubuduće hoće.

Rođendanu kćerke Lorene, koju ima iz braka sa Anom Sević, nije prisustvovao, a za to je, kako kaže, kriva njegova bivša žena.

To je moja bivša žena sve lijepo namontirala. Da me pljuju novinari… Trebalo je da pravimo rođendan Loreni krajem juna, s tim što sam ja rekao da to ne bude vikend, jer je vrlo moguće da ću raditi. I kad se saznalo da radim, zakazao se rođendan i nije moglo da se pomjeri. Uostalom, neću ništa da pričam, to je njena stvar, svi znamo. Ja ću svom djetetu napraviti rođendan kada stvarno i jeste, 10. jula, u igraonici i ovdje, tako da ću sve to obilježiti kako treba – istakao je Darko.
Njegova izjava: “I kćerkica je lijepa vijest, ali sin je nešto posebno”, izazvala je različite reakcije i komentare, ali Darko ostaje pri tome.

Sin je sin, naravno. Svaki otac bi želio da ima sina. Kćerkica je nešto drugo, to je posebna ljubav – rekao je Lazić i otkrio da bi volio da njegov nasljednik bude pjevač na tatu.

Darko nam je pokazao i najnoviju tetovažu na kojoj piše “Majko“, a otkrio je i da svadbu sa Marinom planira slijedeće godine, o čemu će  predstavnike medija blagovremeno obavjestiti.

Pogledajte ko je od Darkovih kolega i prijatelja došao na slavlje:


(Telegraf)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI