DARKO LAZIĆ VEĆ ZAKAZAO PRVI NASTUP KRAJEM DECEMBRA

Stanje pjevača Darka Lazića, koji se zbog posljedica saobraćajne nesreće već devet dana nalazi na rehabilitaciji u banji Selters, znatno je poboljšano, pa je folker odlučio da iznenadi sve i zakaže svoj prvi nastup!
Naime, Darko će nastupiti na proslavi ovog instituta za rehabilitaciju koja će biti održana krajem decembra. Lazić je obećao upravi banje da će napraviti pravi spektakl i otkrio da jedva čeka da opet u ruci drži mikrofon.

– Banja Selters se sprema za veliku proslavu koja će biti održana 21. decembra. Čim je čuo da se organizuje veselje, Darko je pitao čelnike banje da li postoji mogućnost da i on uveliča ovu proslavu svojom pjesmom. Uprava banje je bila oduševljena Lazićevim prijedlogom i odmah su mu se zahvalili i rekli da jedva čekaju da uživaju u njegovom nastupu – počinje priču dobro obavješteni izvor i tvrdi da je Darko obećao da će o svom trošku u banju dovesti najbolje muzičare koji će ga pratiti dok bude pjevao.

– Darko je vrlo ushićen zbog nastupa! Pozvao je svoj uigrani bend da ga prati tog dana kako bi sve prošlo perfektno. Jedva čeka da zapjeva hitove i poslije skoro dva mjeseca osjeti puls publike. Ipak, on je ispričao najbližima da ima nevjerovatnu tremu, a kako je uvjerio, čini mu se da je ona veća nego kada se prvi put pojavio u “Zvezdama Granda”. Plaši se da će mu glas pući jer dugo nije pjevao, ali svi mu pružaju podršku i ubjeđuju ga da nema potrebe za panikom – kaže izvor za jedan dnevni list i dodaje da će na Lazićev nastup u banji doći i njegovi prijatelji iz Brestača i čitava familija.
– U Seltersu će tog dana biti ogromna gužva, jer su pacijenti već javili najbližima da dođu na Darkov koncert. Takođe, Lazićevi prijatelji i familija će prisustvovati proslavi kako bi ga podržali. Darko je siguran da će to biti emotivan dan, koji će mu dati dodatnu snagu da se bori – tvrdi izvor i konstatuje da su čelnici banje zadovoljni što je Lazić njihov pacijent, jer to za njih predstavlja odličan marketing.

(Espreso)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI