Darko Lazić sve kritičnije, ovo mu se dešava zbog apstinencijalne krize!

Popularni folk pjevač, Darko Lazić, ponovo je u kritičnom stanju zbog apstinencijalne krize i to predstavlja najveću kočnicu u njegovom daljem oporavku.

Darko je u suštini stabilno. Sve je urađeno kako treba, mislim na operacije, međutim, postoji veliki problem, a to je njegova prošlost. Darko ozbiljno krizira od droge i to je trenutno veliki problem. Previše se znoji, bukvalno “izbacuje” graške znoja i mnogo se trese – navodi dobro obavješteni izvor.

Izvor dodaje da iz tog razloga ljekari u KBC Zemun, gdje Darko boravi otkad je doživio saobraćajnu nesreću, ne mogu da ga stave na noge.

Pozitivna stvar je to što Lazić ne pokazuje znake agresivnosti. Izvor takođe navodi da doktori razmišljaju o tome da konsultuju nekog ljekara koji liječi bolesti zavisnosti, kako bi se Darko što prije oporavio.
Svakako da je to u planu ukoliko se situacija ne poboljša. Ukoliko se u narednih 48 sati ne stabilizuje, postoji šansa da ili bude vezan za krevet ili da dobije lijek koji se daje u tečnom stanju, što je jedna vrsta vještačke kome, kako bi bio miran – zaključio je dobro obavješteni izvor.

Kako saznajemo, Darkov otac je u petak popodne imao razgovor sa direktorom KBC Zemun na ovu temu i roditelj je potvrdio da porodica zna za Darkov problem sa narkoticima.

Podsjetimo, Lazić je 23. oktobra doživio stravičnu saobraćajnu nesreću u Brestaču kod Pećinaca, kada je izgubio kontrolu nad automobilom kojim je upravljao. On od tada boravi u KBC Zemun, gdje su mu ljekari uspješno uradili već dvije operacije.

(Pink)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI