Darko Lazić iskreno : Lukas mi je pravi prijatelj, ono sa Anom je zaboravljeno!

Pjevač Darko Lazić posvetio se povratku na estradnu scenu, te uveliko priprema koncert pod nazivom “Novi početak”, koji je zakazan za 29. oktobar u Sava centru. Lazić je za Srpski telegraf progovorio o temama koje intrigiraju javnost i otkrio u kakvom je sada odnosu sa Acom Lukasom, pošto se spekulisalo da je nakon skandala u koji je bila upletena njegova sada bivša supruga Ana Sević sa kolegom na ratnoj nozi.
Naime, Lazić je otkrio da mu je Lukas jedan od najboljih prijatelja sa estrade, kao i da njega ne krivi za spornu situaciju koja se navodno desila između Ane i Lukasa.

– Prije svega, što se tiče prijatelja sa estrade, mnogi su me razočarali. Kad kažem mnogi, mislim na one koji su mi kao bili prijatelji, a vukli su me na dno. Sa takvim polusvijetom više nemam kontakt. Inače, Andreanu Čekić smatram za prijatelja za cijeli život. I njoj, ako treba duša, srce, noga, sve ću da joj dam. Tu je, naravno, i Aca Lukas, kojeg smatram za dobrog prijatelja.

Znači, ti i Lukas ste u dobrim odnosima? Ne kriviš ga ni za šta?

– Lukas je baš, baš dosta bio uz mene. I danas me pozove da me posavjetuje oko svega. Čim nešto pročita u novinama, kaže mi: “Moramo da se vidimo da popričamo”. Mene je to jako iznenadilo, ali Lukas je zaista dosta bio uz mene.

I poslije svega što se izdešavalo i pisalo za Acu i tvoju bivšu, vas dvojica ste u više nego dobrim odnosima?

– Prije svega moram da kažem da ne želim uopšte da pričam o bivšoj. Ni na jedno pitanje vezano za nju neću odgovarati niti želim takva pitanja. Poslije svega što se izdešavalo prije, znate već šta, on je čovjek kojem neke stvari ne možeš zamjeriti. On je takav, i to je to. Poštujem ga mnogo, kao i on mene. Posavjetuje me uvijek kao svoje dijete. Aca nema ni gram sujete.
Lukas te savetuje kao svoje dijete?

– Ovo je španska serija, ali sve je sada OK. On nema veze ni sa čim, ne krivim ga ni za šta.

Kako komentarišeš to što Acu pokušavaju da sabotiraju. Nije dobio vizu za turneju u Australiji?

– Evo, samo ću ti jednu stvar reći. Lukas i ja imamo slične neprijatelje. Nas dvojica ćemo se izboriti sa svima. Lukas i ja smo jači od svih njih. Mi znamo ko su nam neprijatelji. Ti ljudi su nam nekada bili bliski prijatelji.

U kakvim si odnosima se čelnicima “Granda”, Lepom Brenom i Sašom Popovićem?

– Nikada nisam bio u lošim odnosima ni sa Sašom ni sa Brenom. Što se tiče Saleta, on nas je sve gledao kao svoju djecu, izveo nas je na pravi put. Ono što smo mi poslije radili je samo naša stvar. Uvijek se rado pojavim u “Grandovim” emisijama.

Ti sada propagiraš “novi život”, a nejasno je šta si to promijenio? Djeluje da se i dalje igraš sa životom.

– Ja sam sve ljudski uradio. Jednostavno, poslije toliko mjeseci, koliko sam bio vezan za krevet, poželio sam da sjednem u kola, da popijem koju rakiju, da se osjetim živim. Od želje sam sjeo da provozam auto jer sam bio mnogo uplašen da više nikada neću moći da vozim. Ja ću u skorije vrijeme dobiti svoju vozačku dozvolu, pošto ponovo polažem.

Dakle, Darko će najzad imati dozvolu? Više nema prekršaja?

– Znam da sam bio katastrofa po tom pitanju. Godinama sam vozio bez dozvole, onda u alkoholisanom stanju, ali to je sada iza mene.
Ako se malo osvrnemo, reci mi kakav si ti primjer davao mladima? Vožnja bez dozvole, pijanstva, droge?

– Nikakav primjer nisam bio mladima, pa ni mojoj djeci. Mogu iskreno da kažem da sam bio jako loš primjer za omladinu. Ja stojim iza svojih grešaka. Mislim da sam debelo platio zbog svega. Nema veće kazne od ovoga što sam do kraja života postao invalid.

Prošle nedjelje objavljen je snimak na društvenim mrežama na kojem ti navodno šmrčeš kokain? Pa je l’ moguće da poslije svega opet to uzimaš?

– Bio sam u restoranu kod mog kuma Bobe i on me je zamolio da otpjevam par pjesama. Na stolu mi je ostao novčanik i cigare i iz novčanika je virila moja kartica. A ti koji su slikali, mislim koji su plaćeni da to slikaju, objavili su kako ja opet šmrčem kokain. Ja 100 odsto garantujem da to nije istina, to je ogromna laž. Neko mi smješta.

Misliš da neko namjerno to radi sada pred koncert, da želi da te sabotira?

– Mislim da ovo radi neko ko me baš ne voli. Mislim, ja znam ko je to, ali nema veze. Ja sam, bre, jedini javno izašao i rekao da sam se drogirao, glupirao, ali da sam se riješio tih najgorih poroka.

Misliš da si svoj život znao da cijeniš?

– Ne! Ja nimalo nisam cijenio svoj život. Ja sam baš živio brzim životom, koji me je doveo dovde. Mislim da sam malo pretjerao, zato sam obilježen za cijeli život. Jednostavno, ja mjesto za greške nemam, slijedeća greška, kada bi se desila, ne bi me bilo. Moralo je ovako da se desi, ja se u suprotnom nikada ne bih smirio.

Koliko te je nesreća opametila, rekao si da više ne smiješ greške da praviš?

– Nisam znao ništa da cijenim. Sebe sam obilježio, debelo sam platio svoje greške, postao sam invalid za cijeli život. Sve što je trebalo novčano da se plati, plaćeno je, ali ovo što nije moglo, tj. zdravlje, koje sam izgubio, jeste nešto najgore. Više nikada neću biti isti.
Kako se Marina bori sa tobom, je l’ te trpi?

– Marina je sa mnom prošla kroz pravi pakao. U jednom trenutku mrzio sam i sebe i nju. Bio sam jako agresivan i grub prema njoj, ne znam kako me je tada trpila. Jednostavno sam ujedao, nisam je podnosio, a ona je sve to podnijela.

(Republika)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI