DARKO LAZIĆ IDE NA LIPOSUKCIJU!

Darko Lazić priprema se za koncert koji će održati 29. oktobra na sceni Sava centra pod nazivom “Novi početak”.

Novi početak je događaj na kome će publika dobiti aplauz od Darka i svih izvođača koji će se te večeri popeti na scenu da pokažu da su prijatelji i kada je lijepo i kada je teško.
Teška saobraćajna nesreća koju je Darko preživio postala je glavna tema svih medija, nagađalo se dosta o njegovom zdravstvenom stanju, ali Lazić je dokazao da je veliki borac i da ne odustaje. Ožiljci su bili teški, prije svega oni koji se ne mogu vidjeti golim okom. Uz Darka je bila porodica, rodni Brestač, kolege, prijatelji, menadžer i producent Mersed Hadžić. Svi su mu dali bezrezervnu podršku i snagu da ponovo bude onaj dečko iz Arene anđeoskog glasa.

Pisalo se da Darko ima ozbiljne probleme sa bubregom, a mediji su pisali i da će mu trebati transplatacija bubrega, što ovim putem moramo da napišemo da je – glupost. Prema izvoru Espresa, istina jeste da Darko ima problem sa jednim bubregom i da su doktori razmišljali da li da ga operišu i izvade, ali da svakako ljudi žive sa jednim bubregom pa nikakva transplatacija nije potrebna:

– Na posljednjoj kontroli Darku su ustanovili da oboljeli bubreg još uvijek ima funkciju oko 20 odsto, pa će odložiti vađenje kada bude dovoljno jak jer to nije laka operacija i sa njegovim već otežanim kretanjem ti bolovi biće jako naporni. Svakako, Darko mora da povede računa o ishrani i kilaži koja mu ne ide na ruku – ispričao je pouzdan izvor za Espreso i dodao da će se Darko podvrgnuti liposukciji bez noža. Tačnije, ići će na takozvanu elektrostimulaciju. To je tretman kojim se ubrzava mršavljenje, redukuje celulit i vrši oblikovanje tijela.
Darko će dati sve od sebe da izgubi bar nekoliko kilograma do koncerta, ali je za njega spremna i specijalna stolica na kojoj će sjediti tokom nastupa kad se umori jer ne može dugo da stoji.

Vjerujemo da će Darko osvojiti publiku i da će svi posjetioci centra Sava sa koncerta izaći sa velikim osmijehom na licu sretni što anđeoski glas ima i svog “anđela čuvara” koji je sačuvao ovog talentovanog momka.

(Espreso)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI