Darko i Marina raskidaju vjeridbu

Popularni folk pjevač Darko Lazić prošle godine u oktobru doživio je tešku saobraćajnu nezgodu iz koje je jedva izvukao živu glavu, a prije dva mjeseca dobio je sina Alekseja.

On je vjerio majku svog drugog djeteta Marinu Gagić, a svabeno veselje se očekuje. Međutim, kako astrolog tvrdi, Darku najvjerovatnije slijedi razvod i od Marine Gagić, a on neće imati sreće kada su brakovi u pitanju u narednih 15 godina.
“Darko je okrenut ozbiljnijim vezama, ne samo “šemama” i svaku svoju partnerku želiće da oženi. Ali trajnost samog braka nažalost barem do Darkove 40-45 godine neće biti dugačka, jer mu Mars baš pored Merkura i Sunca vrlo često donosi svađe i raskide”, kaže astrolog i otkriva zbog čega će Darko imati probleme u braku.

“Darko će prvenstveno zbog posla i karijere vrlo često dolaziti do problema u braku koji će ugrožavati stabilnost i trajnost istog, bilo bi dobro da partnerka nije iz iste branše kao i on, na taj način bi brak i mogao dugo da traje”, kaže astrolog i otkriva šta folk pjevača očekuje na poslovnom planu.

“Što se tiče narednog perioda za Darka će biti dosta naporan i težak, prepun izazova i ne baš velikih uspjeha, postojaće mnogo toga što će ga usporavati i spriječavati da ostvari želje i planove vezane za nadograđivanje svoje karijere, posebno ako se bude odlučio da posluje sa strancima”, priča on.

Astrolog otkriva i kada će se konačno pjevaču osmjehnuti sreća, te kad može da očekuje boljitak i pozitivne promjene u svom, kako emotivnom, tako i poslovnom, životu.
“Od kraja marta 2020. godine za njega počinje nov pozitivan period koji će mu donijeti novi društveni status i učvrstiti uzlazni pravac njegove karijere. Od tada, pa u narednih nekoliko godina od Darka možemo da očekujemo samo hitove, a i u samom privatnom životu će se takođe situacija vidno poboljšati, pa možda negdje sredinom 2021. ponovo odluči da stane na “ludi kamen””, otkriva astrolog.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI