DARA ZA VEČE ZARADI DVIJE PLATE SVOGA DEČKA

Dara Bubamara za jednu tezgu uzme oko 4.000 eura, dok njen momak, košarkaš Nemanja Bezbradica za taj isti novac “guli teren” dva mjeseca.

Dara Bubamara za veče zaradi dvije plate svog dečka Nemanje Bezbradice! Folk pjevačica za jednu tezgu uzme honorar 4.000 eura, dok njen momak za taj novac “guli teren” čitava dva mjeseca u košarkaškom klubu Beovuk 72!

Obasipa je poklonima

Kako saznaje Informer, Dara nema nikakav problem s tim što obrće mnogo više love od svog partnera.

– Ona za jednu tezgu u Srbiji uzme oko 4.000 eura, a Nemanja zarađuje oko 2.000 mjesečno. To znači da Dara za samo nekoliko sati inkasira koliko Bezbradica za dva mjeseca na terenu. Međutim, to ni njoj ni njemu ne predstavlja problem – navodi izvor blizak pjevačici.

Folkerka se toliko zaljubila u svog 17 godina mlađeg dečka da je baš briga što ona finansijski mnogo bolje stoji:

– Dara njemu nikada ne nabija na nos to što zarađuje više od njega.

Pogotovu kada ode preko da pjeva, tamo dobije još veći novac. S druge strane, Nemanja nju često obasipa poklonima. Nije ni to što on zaradi malo, i više je nego dovoljno za jedan pristojan život u Srbiji.

Naš sagovornik ističe da je Bubamara svjesna da puno novca ne garantuje sreću u ljubavi.

 Dara je znala za koji klub Nemanja igra i koliko zarađuje kada su započinjali vezu, to joj nije bilo naročito bitno. Nije ona klinka kojoj treba sponzor, jer odlično zarađuje i ne treba joj neko ko će je izdržavati. U početku su je pogađali komentari da ona izdržava svog dečka, ali je sada oguglala na sve to. On joj je dokazao da je voli, da je odlijepio za njom i njoj je to sasvim dovoljno. I nedavno kada je zbog povrede ležala u bolnici Nemanja ju je redovno posjećivao, donosio poklone i brinuo se o njoj – otkriva naš izvor.

Skroz kompatibilni

Osim zaljubljenosti, pjevačica je nedavno otkrila da je sa košarkašem u vezi i zbog toga što je mnogo dobar u krevetu.

– Nemanju i mene povezuju strast i odličan seks. Pravi je zavodnik i zna kako da zadovolji moju ludačku energiju. To mi jako prija i jednostavno smo kompatibilni. Sportista je, fizički je jak i izdržljiv u krevetu – izjavila je Dara.

Iz bolnice pravo na posao

Dara Bubamara je krajem prošlog mjeseca završila u bolnici jer je danima imala temperaturu 40. Čim su je pustili kući, pjevačica se vratila poslu i tezgama.

– Dara nije navikla da leži toliko dugo. Kad je izašla iz bolnice, vratila se obavezama oko koncerta u beogradskoj Areni, koji je zakazan za 21. april. I za vikend je tezgarila jer nije željela da njena publika trpi. Ona važi za profesionalnu osobu i radoholik je, tako da joj ni bolest ne može ništa – priča izvor blizak pjevačici.

(Informer)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI