DARA BUBAMARA I KATARINA ŽIVKOVIĆ ZVIJEZDE “ZADRUGE 3”! EVO KAKVE USLOVE SU TRAŽILE!

Treća sezona rijaliti šoua “Zadruga” biće najbolja do sada, ako je suditi po potencijalnim učesnicima. Televizija “Pink” je riješila da u “Zadrugu 3” ubaci velike zvijezde, a najveća će biti folk zvijezda Dara Bubamara.
Dara, navodno, pregovara sa produkcijom rijalitija i za učešće u rijalitiju traži posebne uslove.

– Ako se dogovore sa Pinkom, Dara će definitivno biti najveća zvijezda treće sezone. Ona uveliko pregovara sa produkcijom i tražila je da u okviru velelijepnog imanja u Šimanovcima ima apartman, jer ne želi da dijeli spavaću sobu sa ostalim učesnicima”, priča dobro obavješteni izvor i dodaje da je Bubamara zahtijevala i da u “Zadruzi” može da spava koliko hoće – navodi izvor “Informera” i dodaje:

– Ona ne može da ustaje rano, pošto ima skroz drugačiji bioritam. Navikla je da zaspi u zoru i kasno se budi. Zato insistira da je kamera snima tek poslije podne, kada se probudi naspavana i raspoložena. Takođe, folkerki je veoma važno i da za vrijeme koje provede u rijalitiju ne zapusti tijelo. Dara u posljednje vrijeme redovno vježba, pa joj je bitno da joj obezbjede teretanu u kojoj će da održava kondiciju. Nikako ne bi voljela da se ponovo ugoji, jer zna koliko je napora uložila da se steše i da bude u top-formi – otkriva izvor za pomenuti dnevni list.

Dara bi trebalo da u rijalitiju bude samo mjesec dana i to za ogromnu cifru.
– U “Zadruzi” bi ostala samo jedan mjesec, jer ona dosta novca uzima na tezgama, a radi i po tri dana nedjeljno. Za tih 30 dana iz rijalitija bi izašla bogatija za čak 75.000 eura – otkriva izvor.

Pored Dare Bubamare, u “Zadruzi 3” bi mogla da se nađe i Katarina Živković.

– Kaća je više puta govorila da nikada ponovo ne bi ušla u rijaliti, ali joj se koncept “Zadruge” dopao, pa je pristala da ode na pregovore. S obzirom na to da je već bila pobjednik “Farme”, ljudi iz produkcije vjeruju da će imati jaku glasačku mašineriju za finale – ističe izvor i dodaje da je za razliku od Bubamare, Živkovićka imala skromnije zahtjeve:

– Tražila je da joj redovno dolazi njen frizer, kao i da uvijek ima na raspolaganju usluge manikira, pedikira i kozmetičara. Vjeruje da lako može da osvoji “duplu krunu”, ali mora još malo da razmisli, jer je nedavno objavila nove pjesme i ima mnogo zakazanih nastupa – rekao je izvor.

(Pulsonline)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI