Dara Bubamara Džalu i Bubu ispalila za 2000 eura

Dara Bubamara hvali se time da dosta zarađuje, kupuje skupe stvari i nekretnine, a s druge strane, saradnicima ne plaća pjesme koje su joj napisali. Na spisku onih kojima folkerka duguje su i Džala Brat i Buba Koreli, a u pitanju je iznos od 2.000 eura.
Dvojac iz Sarajeva je za Bubamaru 2018. uradio pjesmu “Amnezija” i ona im je unaprijed dala veći dio novca. Dogovor je bio da ostatak plati kad sve bude gotovo, ali im se otad nije javljala. Prema riječima izvora, bliskog Džali i Bubi, njih dvojica nemaju namjeru da jure Daru za dug, jer je za njih to mali iznos.

– Sve je bilo u redu, čak je ona i hvalila pjesmu kako je super urađena i bila je zadovoljna reakcijom publike. Ta pjesma danas na Jutjubu ima blizu 12 miliona pregleda, što je u njenom slučaju možda i najslušaniji hit posljednjih godina. Dara nije ispoštovala dogovor da isplati još dvije hiljade eura po objavljivanju spota na Džalinom i Bubinom kanalu, jednostavno se više nije javljala. Mogla je barem da pozove i da kaže zašto neće da plati- kaže izvor
Da nije u pitanju oskudica i manjak posla, Dara je i sama pokazala više puta. Samo tokom prošle godine pazarila je vrijedan stan u Atini, čiju vrijednost nije otkrila, a poslije nekoliko mjeseci kupila je i “mercedes”, koji košta 130.000 eura. To je pjevačicin treći po redu automobil, s obzirom na to da je odranije već imala “porše” od 120.000 eura, kao i džip “rendž rover” od 110.000 eura. Ukupno je za četvorotočkaše dala oko 360.000 eura, pa je sasvim jasno da ona ima para, ali neće da vrati dug bivšim saradnicima.

Doduše, treba napomenuti i to da Bubamara ne isplaćuje automobile odjednom u kešu, već to radi preko lizing firme Dragane Mirković, tako da svakog mjeseca mora da plaća po 600 eura za to, sa sve kamatom od pet odsto.

(Republika)

Menadžer Džale i Bube nije se javljao, dok je pevačica kratko poručila da nikome ništa ne duguje.

– Laž (smeh). Pitajte Džalu, koja izmišljotina- tvrdi ona.

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI