Damir Muratović sprema još iznenađenja za publiku: Ako moram birati od moje tri nove pjesme najdraža mi je “Ne dam tebe ja” (VIDEO)

Nije mala stvar u javnost izbaciti tri nove pjesme, a pogotovo kada je riječ o pjevaču koji je na početku  karijere. Vrlo hrabro i profesionalno je to učinio Damir Muratović sa pjesmama koje se uveliko slušaju, a publika za sebe bira najbolju. Damira smo pitali koju bi on izdvojio kao potencijalni hit i na koju “tipuje”.
-Prezadovoljan sam sa sve tri pjesme. Svaka ima posebnu poruku, i sve sam otpjevao iz duše, baš onako kako osjećam. Ako moram birati onda mi je najomiljenija “Ne dam tebe ja” za koju sam uradio i spot.

Damir se ovim putem zahvaljuje svima na velikoj podršci i obećava još dobrih pjesama kao što su već spomenuta “Ne dam tebe ja”, ali i druge dvije “Ciganka mlada” i “Zavide mi”.

-Već sam pripremio još jedno iznenađenje koje ću uskoro predstaviti, a portal estradnjaci će prvi imati tu čast, rekao nam je pjevač, a vi sada uživajte u njegovim novim pjesmama.

(Estradnjaci)

 

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI