Dalila žestoko optužila Aleksandru Subotić: “LAŽIRALA JE TRUDNOĆU ZA 2.000 EURA”

Ogromna prašina podigla se kada se otkrilo da je Aleksandra Subotić u rijalitiju lažirala trudnoću, a sada su isplivali detalji kao i podatak za koliko novca je to uradila.




Naime, Dalila Dragojević odlučila je da iznese sve detalje u vezi lažne trudnoće Aleksandre Subotić. Njoj je zasmetalo što Aleksandra “glumi povrijeđenu i prevarenu” ženu, pa je sve objasnila putem društvenih mreža.

“Sjećate li se one povrijeđene kada je “izgubila” bebu pa uzela 2.000 eura? Pa nemojte misliti da je sada teško glumiti povrijeđenu i prevarenu ženu za par hiljada više. Takve moj sinko ne vole, takve ne znaju za ljubav… takve gledaju samo da raščerupaju nečiju porodicu, a onda nestanu iz iste porodice, a ostave takvu mrlju koju ne može niko oprati”, napisala je Dalila i dodala:




“Zato sinko dobro otvori oči, pazi sa kim se upuštaš u vezu, pazi dobro koga puštaš u kuću, pazi dobro koga upoznaješ sa roditeljima, a koga prodaješ zbog malo popularnosti. Jer opet oni koje si prodao budu tu kada je teško, a ove “mega giga zvijezde” odoše dalje.”

(Blic)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI