Dalila ima kćerku za koju niko ne zna?

Dalila i Dejan Dragojević trenutno su učesnici Zadruge 3, a nekada su bili zvijezde rijalitija Parovi.

Dalila je poznata po svojim turbulentnim vezama, a malo je poznato da je prije Dejana bila u braku.

Naime, tokom učešća u Parovima, Zerina Hećo iznijela je ovaj detalj iz Dalilinog života, dok je Milutin Radosavljević Mili iznio podatak da je njen bivši muž “s one strane zakona”.
– Eso je njen bivši muž. Dalila je napala moje dijete, uputila razne uvrede na moj račun zato ću sada da reagujem. Zbog njenih fanova koji me takođe napadaju iznosim to da je ona bila udata. Ako hoćete da dođete do tog čovjeka pitajte Daliline antifanove. Mladen može da potvrdi moju priču – rekla je tada Zerina, a Vuletić je sve to potvrdio i dodao da je Dalila otela Esa od najbolje drugarice.

Na sve to se nadovezao Mili i rekao kako on poznaje Dalilinog bivšeg muža.

– Eso Kurteši se bavio šaniranjem i pljačkom. On je jedno vrijeme proveo i u zatvoru – rekao je Mili.

Nakon te priče u emisiji “Upoznajte Parove”, njeni fanovi i antifanovi potrudili su se da razrade tu priču, te su i objavili gotografiju čovjeka za koga tvrde da je Dalilin prvi muž.

Kako danas mediji pišu Dalila Dragojević 2014. godine bila je trudna, ali je, prema njenim riječima, odlučila da prekine trudnoću i navodno abortirala. Kako Rijaliti ekskluzivno saznaje, Dragojevićka nije otišla na kiretažu, već je rodila djevojčicu, koju već pet godina uspješno krije u Švicarskoj. Dalila je 2017. godine u rijaliti “Parovi 5” priznala da je bila sa dečkom četiri godine i da je s njim ostala trudna, ali je tada navela da nije željela da mu rodi dijete. Međutim, istina je sasvim drugačija, i to Dalila krije od svih, čak i od muža Dejana Dragojevića.

Kako za Rijaliti otkriva N. M. (identitet poznat redakciji), Dragojevićka se sa tadašnjim dečkom preselila iz Beča, u kojem su živjeli neko vrijeme, u Švicarsku i tamo se porodila da bi potom kćerku ostavila i vratila se u Bosnu.
– Dalila je bila u vezi sa jednim momkom romske nacionalnosti, za koga je željela da se uda. Prvo su živjeli u Bosni, a onda se ona odselila za Beč, jer je tamo čekao obećani posao, da bi on poslije dva mjeseca otišao za njom. Kada je Dalila ostala u drugom stanju, iz Beča su otišli u Švicarsku, gdje se ona porodila. Dalila je rodila kćerku, za koju malo ko zna pošto je već godinama krije – priča N. M. i otkriva zbog čega je Dragojevićka ostavila dijete.

– Ovo je najbolnija Dalilina tema, o njoj nikada ne priča pošto ni danas ne može da se pomiri sa činjenicom da je ostavila dijete i pobjegla. Dalila je prošla kroz pravi pakao zato što su nakon porođaja počeli veliki problemi. Prije svega, taj dečko ju je fizički maltretirao i psihički je uništavao. Trpila je sve i svašta, a kada se najmanje nadao, pokupila je stvari i pobjegla iz Švicarske u Bosnu. Dijete nije povela jer se bojala da će on zahtjevati da je viđa i da će djetetu namjerno nauditi da bi se njoj svetio – objašnjava izvor i dodaje:

– Od tada se samo preko jedne žene koja joj je i pomogla da pobjegne raspituje o kćerci. Kada je riješila da pobjegne iz Švicarske, tog trenutka je odlučila da nikada niko ne sazna da je rodila dijete, već je svima pričala da je abortirala. Njoj nimalo nije lako. Zbog toga se odmah rasplače kada neko priča o abortusu. Mjesecima je bila na terapijama kod psihologa zbog toga i od tada vuče velike traume – otkriva N. M. za Rijaliti magazin i dodaje:

– Boji se da će je Dejan osuditi i da će je gledati drugim očima ako mu prizna da ima kćerku, koju je ostavila, te još nije smogla snage da mu kaže. Poznavajući Dejana, kada sazna za to, vjerovatno će je prezreti i ostaviti. Sve bi bilo drugačije da mu je odmah rekla istinu, on bi joj čak i pomogao da dođe do kćerke, ali ona je mislila da bi to bio dodatni teret za njihov odnos jer im se u tom periodu njegova majka Biljana mješala u vezu i jedva je uspjela da ga privoli sebi i urazumi da ne sluša majku, koja je ne voli.
Podsjetimo, Dalila o ovoj potresnoj temi iz prošlosti pričala je prije dvije godine, kada su je novinari u emisiji “Upoznajte parove” pitali zašto laže da je abortirala. Ona je i tada je pokušala da zaobiđe istinu iako se iz njenih rečenica jasno moglo uočiti veliko pokajanje.

 Ima tu istine, ali o tome ne želim da pričam. Tačno je da sam imala momka s kojim sam se zabavljala četiri godine, ali smo se razdvojili kada sam otišla za Beč da radim. Nismo mogli dugo da budemo razdvojeni, pa smo odlučili da pobjegnemo za Švicarsku. Ostalo neću komentarisati – rekla je tada Dragojevićka.

(Svet)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI