DA LI ĆE MISTERIJA KONAČNO BITI RIJEŠENA?

Telefoni Marjanovića poslati su na vještačenje po zahtjevu tužilaštva nakon brojnih kontradiktornih izjava svjedoka u slučaju ubijene pjevačice. Ovo vještačenje mobilnih telefona može da riješi jedno od ključnih pitanja u slučaju misterioznog ubistva pjevačice: gdje su bili Marjanovići?

Tako će jedna od najvećih zagonetki u slučaju ubistva pjevačice Jelene Krsmanović biti riješena u narednih nekoliko nedjelja kada u Više javno tužilaštvo stigne vještačenje telefona.

Ovo vještačenje naložilo je Više javno tužilaštvo na posljednjem saslušanju svjedoka. Rezultati bi mogli da pokažu gdje su se nalazili članovi porodice Zorana Marjanovića, supruga ubijene pjevačice, tog 2. aprila 2016. kada je ona monstruozno ubijena u kanalu kod nasipa u naselju Crvenka u Borči.

– Tužilac je naložio da se uradi prostorno i vremensko vještačenje mobilnih telefona i poziva Zorana, njegovog oca Vladimira, brata Miloša, ali i nastradale pjevačice. Rezultati ovog vještačenja ukazaće na to gdje se ko od njih nalazio u trenutku Jeleninog nestanka, kada je Zoran pozvao porodicu da javi da mu je žena nestala, odnosno ko je sve i kada zvao nastradalu pjevačicu nakon što je Zoran primijetio da je nema – navodi izvor „Blica“ upoznat sa slučajem.

Kako izvor navodi, biće poznato i da li je Jelena ikoga pozivala taj dan, ali i dan ranije.

Drugo ključno pitanje koje će takođe riješiti ovo vještačenje je i predmet kontradiktornih izjava svjedoka a odnosi se na to da li je suprug pjevačice Zoran Marjanović bio, kako tvrdi, sam sa kćerkicom Janom (6) na nasipu!

Ovaj korak tužilaštva uslijedio je nakon što su u istražnom postupku koji se vodi protiv pjevačicinog supruga Zorana Marjanovića saslušani svjedoci – prijatelji ubijene pjevačice, porodice Marjanović, ali i mještani Crvenke koji su bili na nasipu dana kada je Jelena Krsmanović ubijena.

– S obzirom na to da se njihove izjave po mnogo čemu nisu poklapale sa alibijem koji je Zoran Marjanović dao policiji nakon što je beživotno tijelo njegove žene pronađeno u kanalu u Crvenki, ovo vještačenje će dati odgovore na pitanja kada je Zoran pozvao oca da mu kaže da je Jelena nestala, odnosno da li je postojao poziv za koji kuma Marjanovića, Vera Vukomanović, tvrdi da je posljednji razgovor sa Jelenom – navodi sagovornik „Blica“.

Interesantno je to da je jedan svjedok kazao i da je na nasipu vidio čovjeka koji prije liči na Vladimira Marjanovića, a ne na Zorana.

Prema riječima našeg sagovornika, vještačenje mobilnih telefona Marjanovića odgovoriće i na ovo pitanje i pokazati da li je svekar Vladimir Marjanović zaista bio na nasipu u vrijeme smrti svoje snaje Jelene Krsmanović.

Podsjetimo, Jelena Krsmanović (33) ubijena je sa devet zvjerskih udaraca oštrim predmetom u glavu u kanalu u naselju Crvenka prije 20 mjeseci.

(Pulsonline)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI