happy new year 2018

Čuveni folker odvikava se od alkohola na moru

Pjevač Džej Ramadanovski ljetne dane provodi u Budvi, a tamo se, poslušavši ljekare, upustio u borbu protiv poroka koji mu je ugrozio srce.

On je na primorju potražio spas od vrućine, ali i alkohola. Novinarima je otkrio da pokušava da se oslobodi ovog poroka i da mu je na moru lakše da podnese krizu jer su mu dorćolske kafane drage pa su veće šanse da u Beogradu posustane.

– Moram da se pohvalim, ostavio sam alkohol! Zapravo na odličnom sam putu da to uradim. Više ne želim da pijem i da me stalno salijeću ljudi po ulici i govore kako sam se napio i slično. Dosta se pisalo u novinama o mojim bahanalijama kada sam bio pijan. Od sada kada sjedim sa društvom pijem isključivo sokove i limunadu – kaže Džej i objašnjava da je to svim njegovim prijateljima čudno jer su od jutra do mraka nazdravljali rakijom, ali su ga podržali u njegovoj borbi.

– Toliko je svima čudno što više ni kap alkohola ne uzima da su prijatelji počeli da zbijaju šale na moj račun. Znaju da do prije neki dan nisam mogao da započnem dan bez čašice žestine.

Ramadanovski priznaje da su ga zdravstveni problemi i ljubav prema najbližima natjerali da se odluči na ovakav korak. Problemi sa srcem koje je imao prije nekoliko mjeseci, zbog čega se liječio u Beču sada su pod kontrolom.

– Imam jako visok pritisak i ljekari su mi stalno savjetovali da prestanem sa alkoholom. Sada mogu da odahnu, poslušao sam ih konačno. Jako je teško ostaviti nešto u čemu sam godinama uživao i volio. Trideset godina se to taložilo u meni. Sada pokušavam da i ne pomirišem alkohol i nadam se da ću uspjeti – otkriva Džej.

– Trenutno srce liječim vicevima koje pričam prijateljima – dodao je Džej kroz smjeh ističući da se nada da će mu i glas biti bolji nakon što potpuno ostavi alkohol pa se uveliko sprema za nove pjesme i koncerte.

(Srbijadanas)

KOMENTARI