Crvena jabuka pjesmom zagrijala građane u centru Sarajeva

Na otvorenju Jana Ice Gardena u centru Sarajeva sinoć je vladala odlična atmosfera. Žera je sa svojom Jabukom na sceni izvodio bezvremenske hitove, a publika se zagrijala plešući i pjevajući uglas.
“Kad kazaljke se poklope”, “Dirli, dirli, dirlija” i “Bježi kišo s prozora” samo su neke od pjesama koje su pjevane u centru Sarajeva.

Brojni posjetioci došli su na otvaranje Jana Ice Gardena i proveli večer obilazeći sve ono što ovaj market ima za ponuditi: mnoštvo dekorativnih instalacija, klizalište, sankalište, zip line i još mnogo toga.

Dražen Žerić Žera pozdravio je prisutne i zagrijao atmosferu hladne decembarske večeri uz pratnju ostatka benda. Poručio je kako je za njega decembar vrijeme za ljubav, druženje i toplinu, što su upravo one stvari koje želi prenijeti publici tokom koncerta.

“Uz ovu svirku opraštamo se od prethodnih 11 mjeseci i lagano pripremamo za Novu godinu”, kratko je objasnio frontmen Jabuke.
Podsjećamo, Jana Ice Garden ove godine na Trg Oslobođenja Alija Izetbegović i dio ulice Ferhadija donosi ledenu magiju novogodišnjih praznika. Trajat će od 5. decembra do 5. januara.

(Klix)

 

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI