ČOLA OTKRIO KAKO MU JE IZGLEDALO VJENČANJE, ALI I MOMAČKO VEČE

Zdravko Čolić održao je u hali “Čair” u Nišu spektakularni koncert, drugi po redu, za nešto više od deset hiljada ljudi! Svi su uglas pjevali njegove najveće hitove, a odmah po završetku koncerta Čola je sumirao svoje utiske.
Budući da su djevojke iz prvog reda proslavljale djevojačko veče baš na njegovom koncertu, na pitanje kako je izgledalo njegovo momačko veče, Čola je uprkos tome što ne govori o svom privatnom životu, ispričao kako je izgledala noć prije nego što se svojoj supruzi zavjetovao na vječnu ljubav, ali i samo vjenčanje.

– Ja nekako nisam perfekcionista, nisam neko ko vodi o tome računa. Kad je bilo to momačko veče, to je onako prošlo drugarski, nezapaženo… Čak sam ja nešto i intimno samo vjenčanje napravio, negdje u Novom Sadu na salašu, tako da je to bila više intimna stvar – nije svadba kao što ljudi vole da prave – rekao je Čola u emisiji, a potom dodao:
– Momačko veče je nešto što je svaki dan nekom ko ima veliki broj prijatelja, ali naravno da je bilo – čini mi se da je bilo u Novom Sadu, među par prijatelja – zaključio je Čola.

(Hayat)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI