“ĆAZIM ČOLAKOVIĆ PJEVA BOLJE NEGO IKAD”!

By on April 9, 2013

Upornost i volja za životom vratila ga je na binu i među publiku. Nakon nesreće koju je imao, a zatim i bolesti te mnogobrojnih operacija jedan od najpopularnijih pjevača, vlasnik velikog i neprevaziđenog hita “Zašto me ostavljaš ti” Ćazim Čolaković i dalje se druži sa pjesmom i nastavlja sa nastupima.

Nedavno je u Švedskoj posjetio svog velikog prijatelja menadžera Hajrudina Dusinovića. Bilo je to jedno prijateljsko druženje, ali nije izostao ni poslovni dogovor. Saznajemo da je dogovorena turneja po Švedskoj već naredne sezone. Gospodin Dusinović je svom prijatelju rekao i to da se njegove stare pjesme veoma puno slušaju među omladinom, te da treba pjesme ponovo otpjevati i snimiti u modernijem aranžmanu.

Da sada Ćazim mnogo više vodi računa o svom zdravlju, dokazao je svom prijatelju i viješću da je prestao pušiti, tako da time čuva i svoj glas.

Ćazima će publika također moći vidjeti u narednom periodu i u emisijama TV HD Music, jer kako kaže, to duguje poštovaocima svoje pjesme, a i svom prijatelju.