Bubamara otišla u Dubai da zakaže svadbu

Dara Bubamara (41) uveliko planira vjenčanje sa 17 godina mlađim košarkašem Nemanjom Bezbradicom, s kojim je u vezi tek šest mjeseci. Kako saznaje Kurir, folkerka i sportista organizuju svadbu u Dubaiju!

Pjevačica uporno pokušava da sakrije privatni život, a posebno mlađanog momka, s kojim nikad nije viđena u javnosti. Njeni prijatelji, oni malobrojni koji su imali priliku da upoznaju Nemanju, kažu da su njih dvoje idealan par i ne čudi ih što su odlučili da se vjenčaju poslije pola godine zabavljanja. Darina drugarica rekla nam je da joj se pjevačica povjerila da će njeno i Nemanjino vjenčanje biti odmah poslije koncerta u Areni.

Košarkaš joj vjeruje
– Nije mi otkrila kada ju je Nemanja zaprosio, ali mi je u poruci napisala da će svadba biti u Dubaiju poslije njenog koncerta u Areni. To znači da će vjenčanje vjerovatno biti početkom ljeta slijedeće godine. Dara obožava Dubai, često ide tamo na odmor, pa pretpostavljam da je njena ideja bila da se tamo vjenča s Nemanjom. Ona je juče otišla u Dubai da bi se odmorila, ali i zakazala hotel u kojem će se udati. Nemanja je sve to prepustio njoj, ne miješa se u njen izbor – rekla nama je pjevačicina prijateljica, koja je zamolila da joj ne pominjemo ime.

Darin dečko nije mogao da otputuje s njom zbog obaveza prema klubu, pa je pjevačica povela sina Kostu.

Mladoženja platio

– Nemanja je uplatio taj aranžman davno, ali su mu iskrsle obaveze, pa zato nije mogao s njom. To ga je koštalo oko 5.000 eura. Njih dvoje će vjerovatno otići sami na odmor poslije Nove godine – kaže naša sagovornica.

 

(Kurir)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI