BRENA ZBOG PORODIČNOG VESELJA NA IVICI SUZA

Lepa Brena kaže da će se isplakati prije svadbe njenog pastorka Filipa Živojinovića i snahe Aleksandre Prijović, kako ne bi plakala pred gostima. Zvijezda bivše Jugoslavije je bila sretna kada je sin njenog muža Bobe vjerio pjevačicu i sada jedva čekaju veselje koje je zakazano za 21. jun u beogradskom “Belekspo centru”.

Gazdarica “Grand” produkcije objašnjava da lako zaplače od sreće kada su porodična slavlja u pitanju.

 Ne postoji trema zbog Filipove i Aleksandrine svadbe, već samo uzbuđenje. On je Bobin sin prvenac i baš smo bili emotivni kada nam je saopštio da se vjerio. Isplakaću se prije svadbe, da ne bih plakala pred gostima. Nadam se da me neće obuzeti emocije. To je momenat kada shvatite da su djeca odrasla i da je sada vrijeme da imaju svoje porodice i veliku odgovornost – kaže Brena.

Za organizaciju glamurozne svadbe, na kojoj će biti oko 500 zvanica, zaduženi su budući mladoženja i njegov tata:
– Što se vjenčanja tiče, ja ne pripremam ništa. Boba i Filip organizuju sve, kako bi to bilo glamurozno, nesvakidašnje i svadba koja će se pamtiti za sva vremena. To je jedan ozbiljan posao, jer sada nije kao ranije, kada sam se ja udavala. Tada je bilo dovoljno da se spremi hrana, piće i haljina. A danas je to kao da pripremate jedan ozbiljan igrani film. Uglavnom, njihova svadba će biti jedan spektakl i po enterijeru koji spremaju specijalno za njih.

Lepa Brena još nije vidjela kako će izgledati vjenčanica njene buduće snahe i kaže da joj se ne miješa u odabir.
 Ne znam kako izgleda Aleksandrina vjenčanica, ona je sama bira i to je jedini dio organizacije za koji je ona zadužena. Znam samo da će biti prelijepa – priča pjevačica.

Imam kompleks jer sam loša kuharica

Lepa Brena kaže da ne umije da kuha, ali da radi sve ostale kućne poslove:
– Loša sam kuharica, odavno sam dobila komplekse zbog toga. Ima toliko dobrih kuharica i ne želim da im oduzimam titulu. O svemu vodim računa u našoj kući, samo ne kuham. Ja sam neko ko se brine da sve bude na svom mjestu. Odlučujem o enterijeru, opremanju našeg domaćinstva i zaradim da sve to i platim.

(Informer)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI