Brena tvrdi: Na Kebu je bačena CRNA MAGIJA!

Dragan Kojić Keba bio je tema broj jedan na obilježavanju Aranđelovdana u domu Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

Vlasnica „Granda“ oduševila se kad je na vratima ugledala Kebu sa suprugom Oljom, a budući da se dugo nisu vidjeli, odmah su porazgovarali o neprijatnostima koje je pjevač doživio u posljednje vrijeme. Prema riječima našeg izvora, koji je takođe bio gost u kući Živojinovića, Brena je željela da opusti kolegu jer joj je djelovao zabrinuto, pa je kroz šalu prokomentarisala kako je na njega bačena crna magija i da mu se zato dešavaju samo loše stvari.

Podsjetimo, pjevač je prije mjesec dana bio na razgovoru u Bezbednosno-informativnoj agenciji (BIA), a nedavno je svojim „audijem“ na pješačkom prelazu na Novom Beogradu oborio djevojku A. Đ.
Brena i Keba su prve komšije, ali izgleda da se dugo nisu vidjeli, pa je slava bila idealna prilika da se siti ispričaju. Brena i Boba su porodicu Kojić dočekali na vratima, izljubili se s njima, a potom su sjeli za slavski sto. Domaćica je bila odlično raspoložena i gostima je bila maksimalno posvećena, a posebno Kebi, koji je izgledao zabrinuto. Pjevačica je samo željela da ga oraspoloži, pa se našalila na njegov račun, rekavši mu da je na njega vjerovatno bačena crna magija,’ priča naš izvor.

Pjevačica Sanja Đorđević složila se s Lepom Brenom.

(Svet)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI