Brena otkrila – Kad pomiješam alkohol, sedativi mi ne trebaju!

Lepa Brena već nedjelju dana uživa na Tajlandu s mužem Bobom Živojinovićem, sinovima Stefanom i Viktorom, posinkom Filipom i njegovom djevojkom Aleksandrom Prijović.

Folk zvijezda za Kurir otkrila je kako je podnijela putovanje dugo 20 sati.

– Vrlo lako. Prije svega, mi ne idemo ekonomskom klasom, pa mi nije naporno. Ja lijepo legnem, popijem šampanjac, pomiješam s drugom čašom vina i meni ne treba dati sedative jer poslije ovolikog premora i rada jedva čekate da spavate i da se odmorite – rekla je Brena i dodala:

I Aleksandra odmah zaspi, doduše, njoj ne treba alkohol, ona popije čaj, pojede neki kolač i već je utonula u san. Vjerujte da niko od nas taj put i ne osjeti. Lijepo se naspavamo i za tili čas smo tamo – otkrila je vlasnica “Granda”.

Brena je ispričala i o tome kako se provode na ovoj egzotičnoj destinaciji.

– Uživamo u svim blagodetima koje Tajland ima. Ja obavezno vježbam, šetam se po plaži, radim jogu. Ipak, ova putešestvija najviše prija Viktoru. Prošle godine je tamo smršao čak 44 kilograma i dan-danas drži dobro liniju. Tajlandska hrana nam svima izuzetno prija. Organizam nam se totalno promijeni. Ovaj put će nam baš dobro doći jer kad se vratimo, imamo dosta obaveza, naročito Aleksandar i ja – kaže pjevačica.

Ovo putovanje izuzetno prija Priji i Filipu, koji su se na svojim Instagram profilima pohvalili kako uživaju u hrani i masaži.

(Srbijadanas)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI