Brena napravila čudo na sceni MAC-a

Popularna pjevačica Lepa Brena nastupom na MAC-u dovela je atmosferu do usijanja, a poznate pjevačice Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Nataša Bekvalac iz VIP dijela đuskale su i pjevale zajedno sa Brenom.
Lepa Brena se spustila na binu u pufnasfoj haljini boje šampanjca sa svjetlucavom maskom na glavi, a publika ju je dočekala gromoglasnim aplauzom i ovacijama.

Na prve taktove njene pjesme “Uđi slobodno”, poznate ličnosti ustale su da đuskaju uz nastup koji je na MAC-u atmosferu doveo do usijanja.


Pjevačica se u nekoliko sekundi, iza crnog zida, presvukla u bijelo odjelo koje istaklo njenu vitku figuru. Breni su se na bini pridružili igrači koji su na sebi imali crvena srca, a ona je zapjevala “Hajde da se volimo”.

JK, Marija i Nataša u su u VIP dijelu igrale uz Brenin nastup, a kada je Karleuša zamiješala kukovima napravila je pravu pometnju.

Brena je izvela i treću pjesmu “Jugoslovenka”, a nakon muškog dijela u numeri koji je izveo Stefan Perušić, ona se ponovo presvukla i na bini se pojavila u crvenom odijelu i cipelama u istoj boji.

Lepa Brena je za nekoliko minuta zapalila atmosferu svojim pjesmama i scenskim nastupom!

(Telegraf.rs)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI