Bosanska Adel podigla sve na noge moćnim vokalom, a onda učinila i humani gest zbog koga joj se dive

Na sceni “Nikad nije kasno” predstavila se Adela Turkić (40) iz Živinica koja trenutno radi kao nastavnica muzičke kulture, a cijeli život se bavi pjevanjem. Kaže da je zahvaljujući tom poslu sebe samu iškolovala. U podršci su bili njen suprug i kćerkica koja ima samo šest godina. Ona je iskoristila priliku da pozdravi svoj kolektiv iz Lukavca i pozvala sve ljude dobre volje da pomognu dječaku Elniru Numanoviću koji boluje od teškog oboljenja kože odnosno on je “dijete leptir”.
“Ako budem čula da je neko njima pomogao to će biti moja pobjeda ovdje večeras”, rekla je Adela i otpjevala pjesmu “Opet imam razloga da živim” Ane Bekute. Ona je raspametila sve u studiju svojim izvođenjem i dobila kompliment od Dragane Katić da je bosanska Adel.

“Intonacija čista, fraza izgrađena, snažan glas ali ono što je najvažnije vi ste toliko veseli na sceni kad pjevate i to uživanje se baš vidi”, primjetio je Sanja Ilić, a Sanja Kužet je pohvalila ne samo njeno pjevanje već joj je poručila da je jedna ostvarena žena čije vrijeme tek dolazi.

“Vaš talenat i harizma su ti koji isijavaju iz vas pa sve ovdje sija. Hvala vam na ovom izvođenju večeras”, rekla je Jelena, a Dragana je takmičarku ispratila sa scene i poželjela joj sreću.

(Grand.online)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI