BOGATI BIZNISMEN ZA KOJEG SE UDAJE: Oglasio se dečko Aleksandre Subotić i imao žestoku poruku

Aleksandra Subotić i njen dečko, bogati biznismen Peca sa kojim trenutno uživa u ljubavi, a planiraju i da se vjenčaju, naišla je na jednu neprijatnost.
David i Ana Korać hoće po svaku cijenu da unište Aleksandru, te su tako sada udarili i na njenog dečka tvrdeći da on šalje poruke drugim djevojkama.

– Tokom gostovanja u “Narod pita” Ana i David komentarisali su kako je Aleksandrin dečko slao poruke drugim djevojkama, što je posebno iznerviralo Petra. On je sa Aleksandrom i njenom kćerkom Magdalenom u Crnoj Gori i ne zanima ga, niti ima potrebu da šalje poruke bilo kojoj drugoj. Kad je čuo, jer su sa svih strana krenuli da mu javljaju laž, bukvalno je poludio. On je shvatio da na taj način David i Ana žele da unište njihovu sreću, a posebno Aleksandru – kaže izvor nedjeljnika Svet i objašnjava kako se Subotićka nakon toga jedva smirila.

Aleksandra je sve prokomentarisala riječima:

– Oni se i dalje bave rijalitijem kao da su još uvijek u Zadruzi. Neka me puste da budem sretna. Ja sam na moru, uživam, a Ana je ta koja ne smije da dođe u Crnu Goru. Meni je super. Sada mi je stigla i majka, svi smo kod mog dečka Pece i baš nam je lijepo -bila je iskrena Aleksandra, na šta je Petar dodao:
– Ne može nam niko ništa, Aleksandra je pod mojom zaštitom. Ako misle da će nam napraviti neku svađu, prevarili su se. Nama ne treba obezbjeđenje kao njima. Aleksandra dobija samo riječi hvale, a oni su ti koje narod pljuje, tako da im je bolje da se ne bave našim životima. Čuo sam da je Ani zabranjen ulaz u Crnu Goru. Pa dobro, neka im ti fanovi plate ljetovanje negdje drugdje kada već ovdje ne mogu.

(Blic)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI