Bivši muž o Darinom snimku: “Ja joj ne zamjeram!”

Nakon velike prašine koja se podigla u javnosti zbog eksplicitnog snimka u kojem je glavni akter Dara Bubamara, oglasio se i njen bivši suprug Milan Kesić.


Kako su se pojavile glasine da je pjevačica njemu slala snimak na kojem pomoću seksualnog pomagala demonstrira oralni seks, on je poručio da je s Darom i dalje samo u prijateljskim odnosima, te da on nema veze sa njenim novim eksplicitnim videom.

– Nemam veze s tim. Mi smo samo prijatelji i ja joj pomažem jer imamo dijete. Ona to vjerovatno radi iz marketinških razloga, tako da nemam šta da joj zamjerim – poručio je Kesić za “Kurir”, koji je s Darom bio zvanično u braku do 2017. godine, ali su se rastali ranije.
Popularna folkerka svaki put je nakon seks-afere javno stavljala do znanja da nema šta da krije, pa je i sada priznala preko društvenih mreža da je slučajno napravila skandal.

– Omaklo mi se. Jbg, stisnula pogrešno dugme! Malo sam vježbala. Nek smo svi živi i zdravi – poručila je Bubamara, koja se očigledno nije mnogo nasekirala zbog novih golih fotki.

(Vesti.online)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI