Bio je na korak do razvoda

Bane Mojićević se proslavio kao pobjednik “Zvezda Granda”, a nekoliko godina kasnije i kao pobjednik šoua “Tvoje lice zvuči poznato“. Ali, njegovu karijeru koja je dotad bila bez skandala ukaljali su prošle godine bračni problemi.

Branislav i njegova supruga Milica pretrpili su bračni brodolom koji je izazvao upravo pjevač, kako je kasnije i sam priznao. Njih dvoje imaju sina Radoša i kćerku Mašu.

Ipak, da je par sada prevazišao trzavice svjedoče fotografije na društvenim mrežama. Poslije nekoliko mjeseci u kojima Bane nije objavljivao slike sa suprugom, ljubav opet cvjeta na Instagramu.

Mojićeviće možemo vidjeti u prazničnom raspoloženju, sretne i nasmijane. Da je sve u redu, pokazuje objava u kojoj je pjevač na dočeku sa suprugom, a u opisu je napisao: “Ništa mi više od ove noći ne treba.“

Podsjetimo, Milica je izbacila Baneta iz zajedničkog stana pošto ju je on navodno varao sa menadžerkom. On je kasnije ispričao da preljube nije bilo, ali problema jeste.

– Nismo se viđali nekoliko mjeseci, ali smo zbog djece komunicirali sve vrijeme. Odusustvo od kuće i porodice mi je teško palo – iskreno je odgovorio Bane.

Zatim je priznao da je upravo on bio uzrok porodičnog sloma.

– Ja sam bio taj koji je napravio glupost. Zbog nekog svog razmišljanja doveo sam naš brak u krizu, ali nije u pitanju preljuba. Djeca su još mala, ali naravno da su osjetila da se nešto dešava, iako smo se trudili da probleme riješimo među nama – zaključio je Bane Mojićević.

(SRbijadanas)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI