Bila je zvijezda 90-ih i prva je žena Željka Mitrovića (FOTO)

Devedesetih su svi otkidali na hitove Sonje Mitrović Hani, koja je žarila i palila jugoslovneskom scenom. “Otkini baby”, “Kocka šećera”, “Džip” samo su neki od hitova koji su se neprekidno puštali u najpopularnijim diskotekama i na kojima je odrastala generacija. Iako je Hani uspjela da ostvari veliku karijeru, povukla se sa scene i danas je nema gotovo nigdje.

Sonja je bila udata za vlasnika Pink imperije Željka Mitrovića, sa kojim ima dvoje djece – kćerku Sandru i sina Aleksandra. Ona je danas u odličnim odnosima sa svojim bivšim suprugom, ali i sa njegovom drugom ženom Milicom, sa kojom Željko ima dvije kćerke – Kristinu i Andreu.

– Dok sam pjevala, nikada nisam odlazila na turneje koje su trajale po mjesec dana i trudila sam se da u svakom trenutku budem posvećena djeci i da od kuće ne odsustvujem duže od tri dana. Istina, u odgajanju svojih mališana imala sam nesebičnu pomoć Željkove i moje porodice, koje su bile i uvijek su tu kada je potrebno. Podrška porodice jeste nešto najosnovnije i oduvijek sam mrzila izraz samohrana majka – govorila je Sandra Mitrović Hani o karijeri i braku.

(Espreso)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI