Bebi Dol se iselila iz stana jer nema novca da plati kiriju

Pjevačica Bebi Dol se, prema pisanju medija, iselila iz stana na Vračaru u kome je donedavno živila jer nije imala dovoljno novca da plaća kiriju.

Bebi Dol navodno četiri mjeseca nije platila kiriju i račune za struju i infostan, piše “Kurir”.
Kako se dalje navodi, izvor blizak pjevačici ispričao je da je ona preko noći pobjegla iz stana jer ju je bilo sramota da vlasniku saopšti da nema dovoljno novca za kiriju.

– Nije mu plaćala četiri mjeseca, a on ju je samo jednom pozvao i pitao šta se dešava. Ona mu je na to rekla da očekuje neki novac i zamolila ga da se strpi mjesec – mjesec i po dana, pa će mu tada dati sve zaostale kirije. Prošao je i taj rok, ona se više nije javljala. Čovjek je pokušao da je dobije na telefon, međutim, Bebi je isključila mobilni. Kada je došao u stan, zatekao je sve prazno, pa je preko prijatelja uspio da kontaktira s pjevačicom. Ona je počela da plače, da mu se izvinjava, rekla je da ju je sramota, da nema novca, ali da će prvom prilikom da mu isplati sve – rekao je izvor pomenutog lista i dodao:

– Mjesečna stanarina za stan na Vračaru u kome je živila iznosila je 220 eura, što znači da mu ukupno duguje 880 eura. Plus 30.000 dinara ima za neplaćene račune. Vlasnik stana neće da je prijavi, niti da je tuži, jer vjeruje da će ona da mu plati dugovanje. On je svjestan da Bebi zaista nema novca i da se ne bi ovajdio ako bi je tužio.

Kako se navodi, Bebi Dol povremeno ima nastupe, ali je novac koji od toga zaradi nedovoljan za troškove koje ima, a prije godinu i po dana imala je sličan problem.
Iz stana u kome je tada živila vlasnik je izbacio njenog supruga Aleksa Todorovića, budući da je Bebi Dol tada boravila u rijalitiju “Zadruga”.

(Blic)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI