Baki B3: Luna će zauvijek biti rasturačica brakova!

Denser Baki B3 rijalitije ne prati otkako je, prije desetak godina, posljednji put učestvovao u tom tipu programa, ali kaže da je posredstvom tabloida dobro informisan o dešavanjima u “Zadruzi”, ali i o detaljima Luninog ljubavnog života.

U razgovoru za “Alo!” Baki ističe da su Anabela i Gagi napravili kardinalnu grešku kada su pustili Lunu da uđe u “Zadrugu” i da će mladu blogerku etiketa rasturačice brakova zauvijek pratiti.

– Pitanje je da li će Luna uspjeti da iskoristi ovu vrstu medijske pažnje na najbolji način, ali ono u šta sam siguran jeste da su roditelji morali drugačije da je posavjetuju. Instrukcije su bitne, bilo roditeljske, bilo prijateljske, jer nije sve u ljubavi. Luni će etiketa rasturačice brakova zauvijek ostati, a to joj nikako ne treba – kaže na početku razgovora za “Alo!” denser Baki B3, Lunin brat od strica.

– Trebalo je prvo da završi fakultet, da se nečim bavi, nešto da radi, ali je preskočila banderu, da se tako izrazim. Roditelji su morali drugačije da je savjetuju, a ne da je šalju u rijaliti. Moja kćerka Anđela studira arapski jezik, ali je izuzetno talentovana za pjevanje. Zabranio sam joj da se medijski eksponira, a tek kada završi fakultet i dobije sertifikat, zaposliću je i ima da živi kao kraljica. Ako hoće, pjevanjem može uvijek da se bavi iz hobija i tu će joj tata pomoći – kaže Baki i dodaje da mnogi poznati roditelji razmišljaju poput njega.

– Imate primjer Elene Kitić i Anastasije Ražnatović, obje pjevaju sjajno, ali njihovi roditelji znaju da ne mogu tek tako da bace dijete u vatru, jer će izgorjeti – kazao je Baki i dodao da nikada ne bi pustio kćerku u rijaliti.

– Nije poenta da je ne bih pustio, već da sam je tako vaspitao da i ne pomišlja da uđe u rijaliti. U suprotnom, uhvatio bih je za uši i rekao: “Mrš, bre, ne može. Ja sam te napravio i ja ti dajem instrukcije” – istakao je Baki na kraju.

(Alo)

 

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI