BAJAGA I INSTRUKTORI 1. DECEMBRA U „ŠTARK ARENI“

Bajaga i Instruktori će, u sklopu promocije aktuelnog albuma „U sali lom“, održati veliki beogradski koncert 1. decembra (21 h) u „Štark areni“. Biće to njihov drugi nastup u najvećoj hali u regionu.

Prvi put su „Arenu“ napunili u decembru 2006, a solistički koncert u Beogradu će održati pet i po godina poslije nezaboravnog spektakla na Kalemegdanu 2013.

Uz mnoštvo starih hitova i pjesama sa novog albuma, bend najavljuje specijalna iznenađenja za svoje obožavaoce.

Bajaga i Instruktori su u aprilu objavili dvanaesti studijski album „U sali lom“ koji je odlično prihvaćen od publike, što se najbolje vidi na koncertima. Zvanično su do sada prezentovana tri video singla – za naslovnu pjesmu, za baladu „Bilo bi lako“ i za numeru „Može da te ubije grom“, a status hita su stekli i duet Bajage i Žike Milenkovića „Severac“, nostalgična „Noćima sanjam“, poletna „Savršen dan“…
Bajaga uz osmijeh ističe:

„Drago mi je što koncert pada u vrijeme kad se svira unutra, pa nas sigurno neće ometati kiša. Ima povoda da se vratimo u našu najveću halu. Turneja na kojoj izvodimo odabrane stare hitove, uz nove pesme, prolazi fenomenalno. Svirali smo, između ostalog, u pulskoj ‘Areni’, na ‘Exitu’, a publika sada može da očekuje proširen repertoar, jer je Beograd, ipak, naš grad. Biće dosta gostiju, ali ne bih otkrivao imena. Spremamo pravi spektakl“.

Ulaznice za koncert će moći da se kupe od ponedjeljka 10. septembra na svim prodajnim mjestima Eventima, a koštaće od 1.300 do 2.400 dinara.

(Avaz)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI