Andreana Čekić progovorila o krizi, priznala kako sada živi

Pjevačica Andreana Čekić otvoreno je pričala o krizi koja je zadesila cijelu estradu, a onda progovorila o svom izabraniku.
Ja mislim da nije baš tako da nemamo od čega da živimo. Čitala sam izjavu Goce Tržan, ni ona nije rekla da nemamo od čega da živimo, već da se likuje što pjevači nemaju posla. Podržavam je u tome. Izgleda da se raduju tuđoj nesreći i samo dokazuju koliko nisu zadovoljni. Nije lijepo likovati bilo šta i bilo koga ko je u nekoj ružnoj situaciji – rekla je ona i dodala:

– Ja sam prva koja ne zna da štedi, ali nisam ni ja više ona kao prije. Ne trošim kao ranije, ipak sam ostavila nešto sa strane – istakla je Andreana.

View this post on Instagram

🤍

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic) on

Pjevačica je nedavno izjavila i da se konačno njen sadašnji dečko Marko Milošević razveo, te je otkrila da li se svađaju.
Da li se svađamo? Da – rekla je pjevačica u emisiji “Premijera”, pa otkrila je kroz osmijeh da li se tuče sa svojim izabranikom.

Još uvijek ne! Njega zna kod mene da nervira to što sam tvrdoglava, ali i on je. Na kraju se nađemo – dodala je pjevačica.

(Espreso)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI