ANABELA UZVRAĆA UDARAC KIJI: Piše knjigu

Bivša članica grupe “Fanki dži” riješila je da iznenadi svoje fanove prvom knjigom.

Anabela Atijas je prije dvije godine izjavila kako piše knjigu. Naime, knjiga je po svemu sudeći i dalje u procesu. Pročitajte njen intervju u kom je iznijela detalje vezane za njen književni poduhvat.

Pjevačica Anabela Atijas nedavno se pojavila na premijeri jednog stranog filma, pa je iskoristila priliku da istakne kako seks sada više nije tabu tema, kao i da je svojevremeno čitala erotske časopise.

“Toga je uvijek bilo, samo se granice pomjeraju. Možda se samo sada malo više javno priča o tome, nije to više toliki tabu. Sjećam se kad sam u svoje vrijeme pronalazila erotske časopise. Mislim da se stidimo da pokažemo da to privatno pratimo, ne kažemo da upražnjavamo, ali ako ništa drugo, izguglamo”, rekla je Anabela koja o strasti sa svojim suprrugom Andrejem Atijasom nije željela da govori, budući da priprema svoju prvu knjigu.

“E sad, kako da vam kažem kako budim strast, pa treba ljudi da pročitaju moju knjigu. Iznenadićete se koliko sam otvorena po pitanju seksa. Andrej je model, po njemu se stvara lik, a kad bi se knjiga ekranizovala, ne bih mogla da podnesem da on glumi. Ko je dominantan? Iznenadićete se”, tajanstvena je bila pjevačica.

Da li će ova knjiga koju je najavila prije dvije godine ugledati svjetlost dana – ostaje da vidimo. Sve u svemu, velika konkurencija Kiji stiže.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI