Anabela priznala šta se dešava poslije razvoda od Andreja

Nakon navoda koje smo dobili, a koji Andreja etiketiraju kao lošeg supružnika i krivca za propast braka s Anabelom, kontaktirali smo i sa pjevačicom. Iako vidno potresena zbog svega što se desilo, smogla je snage da ispriča svoju verziju priče.
Tek se vratila iz Sarajeva u kojem je provela prvi vikend oktobra sa najmlađom kćerkicom Blankicom, zbog koje je odlučila da zadrži suprugovo prezime.

Da li je tačno da je Andrej bio nasilan i da je dosta pio?

– Možda Andrej nije bio dobar muž, onda ni ja nisam bila dobra žena, ali je najdivniji otac koji postoji. To odgovorno tvrdim. On je toliko divan i nježan prema našoj Blankici da me drugo ništa i ne zanima. Sjećam se kako je, kada sam ubrzo poslije porođaja morala da radim, čuvao našu kćerku. Bila sam sto odsto sigurna kad je uz nju. Kako je rasla, umio je da se igra s njom s „barbikama“…

Jeste li se sreli sada u Sarajevu?

– Naravno. Putovala sam da vidim svog tatu, koji je bolestan, a povela sam i Blankicu da i ona bude sa svojim tatom. Ne mogu da opišem tremu koju su oboje osjećali pred susret. I Blanki i Andrej su bili zbunjeni, sve je bilo emotivno.

Da li ga krivite za razvod?

– On je toliko dobar čovjek da ne postoji sila koja bi me natjerala da nešto ružno da kažem protiv njega. Kad vidim kako se igra s Blankicom, puno mi je srce, ma ništa mu nije teško za nju da uradi. I ja sam imala takav odnos sa svojim ocem, zbog čega sam postala ovakva kakva jesam i na čemu sam mu mnogo zahvalna.

Kako bi opisala svoj život poslije razvoda?

– Ispunjen je ljudima koji mi pružaju puno ljubavi i pažnje, tako da sve lakše podnosim, a naravno, olakšava stvari i to što smo se Andrej i ja razveli civilizovano i jedno drugome ostali prijatelji.

Oboje tvrdite da ste ostali u dobrim odnosima, a mnogi još citiraju tvoju izjavu da ćete biti „prijatelji s beneficijama“. Zbog čega ste se onda razveli?
– To je bila naša interna šala dok smo pokušavali da se izborimo za naš brak i prijalo nam je u tom trenutku. Sada stvari stoje drugačije, krenuli smo svako svojim putem, pa smo poslije potpisivanja razvoda samo prijatelji. Ne možemo da kažemo šta se tačno desilo, osim udaljavanja koje je uslijedilo nakon duge borbe. Borili smo se oboje i na kraju shvatili da je ovo ipak dobitna kombinacija. Prije svega smo Blankicini roditelji u najboljim mogućim prijateljskom odnosima.

Razumije li Blankica šta se desilo?

– Blanki odavno sve razumije, veoma je sretna što smo prijatelji i to joj je dovoljno. Zahvaljujući samostalnosti svojih kćerki, a i velikoj ljubavi i njihovoj želji da mi se nađu, sve postižem. Luna je moj anđeo čuvar i hvala joj na tome.

Blankica je mala i uz tebe, Luna ima svoj život, a kako se boriš s Nininim izborima?

– Nina je samostalna i pametna djevojka. Imam sreće da Luna ima odličan odnos s mlađim sestrama, što mi mnogo znači.

Da li te je pogodilo što su mediji prenijeli slike Andreja sa starletom?

– Ne komentarišem ničiji ljubavni život.

Ni svojih prijatelja?

– Pa ne ako mi je prijatelj nekada bio muž. Malo mi je bez veze.

Astrolozi ti već predviđaju sjajan ljubavni život. Možeš li sama?

– Nisam vidjela, ali radujem se baš. Mogu sama, ali zar život nije ljubav u svim oblicima?

(Kurir)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI