Ana zaprijetila Mići tokom emisije, on pobjesnio (VIDEO)

Lepi Mića gostovao je u emisiji “Narod pita”, u ponedjeljak 12. avgusta, a tokom jednog dijela gostovanja komentarisao je Anu Korać, Davida Dragojevića, spomenuvši i njenu majku i rekavši da ima primanja oko 40.000 dinara mjesečno.
Mića je aludirao na to da Ani majka sigurno ne plaća skupe stvari i automobile od 100.000 eura, ali je to izrevoltiralo Koraćevu pa se oglasila.

– Dobro veče, Ognjene, Zamolila bih Miću da se previše ne uzrujava oko moje potrošnje i mog života. Ispostaviću mu naplatu današnjeg spota, možda i on počne time da se bavi, jer ne znam šta je njegov posao. Neka gleda svoj život i svoju porodicu, i da više vremena provodi sa njima. I, neka ne spominje moju majku, da ne bi imao problem sa mnom. Zna od vrlo dobro o čemu ja pričam. Hvala lijepo, prijatno veče vam želim – napisala je Ana u poruci.

– Ponoviću još jednom. Ja ni u jednom momentu nisam rekao nijednu ružnu riječ o njenoj majci, samo sam rekao da su primanja gdje oni žive oko 40.000 dinara. Kao što su ovdje 70.000, na jugu 30.000. Njena majka se uključila u emisiju kad sam ja bio gost i obraćala se meni. Ja tada nisam zvao Anu i rekao “Imaćeš sa mnom problem” – počeo je.

– Samo da pitam, je l’ to Ana možda prijeti meni?! Je l’ to možda prijetiš Ana? Ne razumijem, šta? Ako mi prijetiš, evo ja sam ovdje, biću ispred televizije za sat-dva, nikakav nije problem. A šta sam ja to rekao ružno za tvoju majku? – nastavio je Mića.

– Insinuacija je bila kako su ta primanja mala i sad se dovodi u pitanje odakle joj novca za tako visok stil života – rekao je Ognjen Nestorović.
– Priča da ti može pomoću snimanja spotova kao model da voziš auto od 100.000 eura u ovoj državi je laž, i šta je tu problem?! Možda mi prijeti zbog toga, šta, ne razumijem? A nisam to rekao ni ja, nego njen drug, sa kojim se tad slikala, da ona radi to i to i da živi tako, a ne ja! Lazar! To ste pričali vi, a ne ja – rekao je Mića.

– David je rekao da njegova djevojka zarađuje pare, zato što se druži sa bogatim ljudima, i da oni njoj to kupuju. To je rekao David, ne ja! To je rekao Lazar, pa Miki u nekoj blažoj varijanti, pa je David rekao “Da, to je tako!” Draga Ana, kako ti živiš rekao je tvoj dečko David a ne ja! Ispostavi njemu fakturu, zabole mene ku*ac za tvoj fakture! Sram da te bude! Da nisi završila Kembridž, doktorirala na Jejlu, da imaš platu od 5.000 eura?! – drao se Mića.

(Telegraf)

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI