Ana Sević otkrila istinu o odnosu sa Lazićevim roditeljima i djevojkom!

Ana Sević u emisiji kod Ognjena Amidžića po prvi put javno je pričala o Darku Laziću. Pjevačica je u emisiji “Amidži šou” otkrila sve detalje u vezi sa odnosima sa porodicom Lazić, kao i sa njegovom djevojkom Marinom Gagić, o kojima se posljednjih dana uveliko spekuliše.

Još uvijek zakonita supruga Darka Lazića otkrila je da je laž da je u lošim odnosima sa Darkovom majkom Brankom i ocem Milanom, kao i da nema nikakvih razmirica između nje i Darkove djevojke.

– Marinu sam upoznala u bolnici, ranije se nismo sretale i vodila sam je svuda sa sobom. Gdje god sam ja mogla da uđem, mogla je i ona. Moje dijete će provoditi dosta vremena sa njom, nema potrebe da budemo u lošim odnosima. Mi smo krenuli svako svojim putem prije godinu dana – izjavila je Ana.

– Ja nju ne poznajem, zaista ne znam kakva je u drugoj situaciji. Želim im da budu sretni, ona je mlada, da on bude divan otac i da zaista imaju život kakav zaslužuju – rekla je Ana.

Ona je i prokomentarisala trenutni odnos sa Darkovim roditeljima, Milanom i Brankom Lazić.

– To je priča koja traje šest godina. Pročitala sam i kako me je njegov otac izbacio iz bolnice… To su notorne laži. Mi čak nismo imali nijednu razmiricu u životu niti bilo kakvu neprijatnu situaciju, niti mi je ružnu riječ iko uputio – rekla je Ana.

S obzirom na to da se spekulisalo da je Darko doživio saobraćajnu nesreću nakon što je navodno čuo da se Ana Sević udaje, pjevačica je stavila tačku i na ove glasine.

– Ja za to nisam čula. Darko i ja nikada nismo razgovarali na tu temu. Kad smo se čuli oko Lorene, pošto je prije toga izašlo da se on vjerio, ja sam mu čestitala vjeridbu, on mi je rekao da to nije tačno – završila je.
Ana je rekla kako je Darku prije svega prijatelj i da će uvijek biti tu za njega, te da se nada da će se sve završiti najbolje moguće.

– Sigurna sam da će sve biti kako treba i da će on poslije ovoga postati ono što je njemu zapisano, a to je da bude čovjek koji će uveseljavati narod i da nastavi da snima pjesme koje ljudi vole i da bude broj jedan, jer tu je, samatram, njegovo mjesto. On se lavovski bori sa svim što mu se dešava – zaključila je pjevačica.

Ona je demantovala da je željela da brže-bolje naplati osiguranje poslije nesreće, kao i da je imala namjeru da stopira davanje krvi za Darka, ali i to da je Lazićevu vjerenicu Marinu Gagić izbacila iz bolnice.

– Ja ne mogu nikad nikome ništa da zabranim, zna se šta su propisi. Nju sam upoznala baš u bolnici, ranije se nismo upoznale. Vodila sam je svuda sa sobom, gdje god sam mogla, ušla je sa mnom. Moje dijete će provoditi dosta vremena sa njom, nema potrebe da budemo u lošim odnosima – otkrila je Ana u emisiji Ognjena Amidžića i prokomentarisala navode da su nju iz bolnice izbacili Darkovi roditelji, sa kojima navodno nije u dobrim odnosima.

Podsjetimo, Darko i Ana razišli su se prije godinu dana, ali su i dalje u zakonitom braku i imaju četvorogodišnju kćerku Lorenu. Darko je 23. oktobra doživio tešku saobraćajnu nesreću i od tada se nalazi u KBC Zemun.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI