Ana Sević i Darko Lazić na sudu zbog stana!

Mlada folk zvijezda Darko Lazić stavio je tačku na zajednički život sa kolegicom Anom Sević početkom godine, ali još uvijek nije i zvanično razveden, saznaje magazin “Scena”. Brakorazvodna parnica i dalje traje, jer Darko i Ana ne mogu da se dogovore o podjeli imovine.

Ana je računala na to da će Darko njoj ostaviti veliki stan u Skojevskom naselju u kojem su zajedno živjeli tokom braka i da će u njemu moći lagodno da živi sa njihovom nasljednicom Lorenom. Međutim, Darko je previše novca dao za taj stan da bi ga tek tako njoj ostavio, zato je riješio da sudskim putem riješe to pitanje. Dok on traži da stan ostane njemu, ona pak zahtijeva da stan ostavi njoj jer će u njemu živjeti sa njihovom kćerkom Lorenom. To traje mjesecima, a kraj sudskog postupka se ne nazire. Tek kada budu riješili pitanje stana onda će biti i zvanično razvedeni – otkriva za “Scenu” izvor blizak nekadašnjem paru i otkriva kako oni trenutno funkcionišu.

– Dok sud ne odluči kome ostaje luksuzna nekretnina, u njoj žive Ana i Lorena. Upravo zbog cijele ove situacije se nedavno naljutila na komšije kada su sa interfona skinuli prezime Lazić, jer, zapravo, stan nije još uvijek njen. Dok Ana boravi u još uvijek Darkovom stanu, pjevač živi u svom drugom stanu, koji se takođe nalazi u Beogradu i povremeno odazi u Brestač, gdje je sagradio kuću. Dok su bili u braku, Darko je stan u kojem sada živi u prijestonici izdavao, a sada u njemu boravi sa novom djevojkom. Kupio ga je prije nego što je upoznao Anu, pa na tu nekretninu Ana zakonski nema pravo. Među njima su se pogoršali odnosi zbog stana. Viđaju se samo kada Darko treba da se vidi sa Lorenom. Kćerka malo provodi vrijeme sa majkom, malo sa ocem, a starateljstvo će vjerovatno Darko prepustiti Ani – tvrdi sagovornik magazina “Scena”.

Povodom ovih informacija stupili smo u kontakt sa Lazićem koji nije bio raspoložen da previše priča na ovu temu ,ali je potvrdio naše informacije.

– Kome će stan ostati još uvijek se ne zna. Radimo na tome… Time se sud bavi. Ne želim još uvijek da pričam o tome, nadam se da razumijete… – rekao nam je popularni pjevač i potvrdio da sudski još uvijek nije razveden iako se pričalo da je na njihov odnos stavljena tačka i zakonski.

(Blic)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI