Ana Sević i Darko Lazić će se sresti tek kod advokata, a evo šta je sve spreman da joj ostavi

Sevićka i Lazić otkada su se rastali razmijenili su tek nekoliko formalnih poruka vezanih za kćerku Lorenu i njeno viđanje sa ocem.

Rastanak pjevačkog para Ane Sević i Darka Lazića samo je još jedan u nizu estradnih razvoda, ali koji još uvijek nije formalno riješen. Kako “Blic” saznaje, advokati pjevača utvrdili su datum za slijedeću sedmicu, kada će se dogovoriti o sporazumnom razvodu braka i podjeli imovine, dok su bivši supružnici prekinuli svaki kontakt.

– Kako Darko ima veliki broj nastupa koji su unaprijed zakazani, nije se do sada ukazala prilika da se on i Ana sastanu sa advokatima i dogovore se o detaljima razvoda. Obje strane su zainteresovane da to bude sporazumni razvod braka, ali ukoliko neko od njih ne pristane na uslove ovog drugog, slučaj može završiti i na sudu. Stan u kojem su živjeli Darko je svakako kupio na njeno ime, tako da će joj tu nekretninu ostaviti da živi sa njihovom kćerkom Lorenom, dok će ostale detalje utvrditi na sastanku sa advokatima – kaže naš izvor i dodaje da su Ana i Darko prekinuli svaki kontakt.

– Iako su razmirice u njihovom braku trajale mjesecima, posljednja svađa je bila vrlo žučna, pale su teške riječi, nakon čega je Darko izašao iz stana i odselio se. Nakon toga prekinuli su svaki kontakt, osim kada je Darko poželio da vidi kćerku i tražio od Ane da je izvede kako bi je vodio na kolače. Njemu je najbitnije da Lorena ne osjeti njihov rastanak pa će učiniti sve kako bi ona bila sretna. To je ujedno jedino važno i Ani, zbog čega ne pravi problem kada Darko traži da vidi njihovu nasljednicu.

Naš izvor koji je blizak uskoro bivšim supružnicima ističe da Darka prijatelji ubjeđuju da pjevačici da samo dio imovine.

– Lazić je poznat kao neko ko ne žali novac pa su njegovi roditelji i prijatelji ubijeđeni da će dati Ani da sama upiše visinu alimentacije, kao i da će joj pored stana ostaviti automobil i ostalu vrijednu imovinu. Kako Darko ovih dana živi pravi momački život, izlazi, provodi se i spava kod druga, niko ne može da ozbiljno razgovara s njim po tom pitanju. Oni mu sufliraju da treba da prestane da finansira Anu nakon razvoda, ali on smatra da je ona majka njegovog djeteta i novca mu nije žao – kaže naš izvor i dodaje.

– Ana u ovom trenutku ima podršku porodice, većinu vremena provodi kod roditelja u stanu i pokušava da prevaziđe novonastalu situaciju dok Darko rastanak liječi provodom. On je juče vidio Lorenu jer je uveče otputovao u Austriju gdje  nastupa, a onda ga čekaju i još dva dana putovanja na tezge nakon čega se vraća u Beograd da okonča brak.

Ana i Darko ni juče, kao ni prethodnih dana, nisu bili raspoloženi da daju izjave.

Darkova porodica krivi Anu

Prethodnih nekoliko dana za medije su pričali pjevačeva mama i baka.

– Koliko ja znam, do zvaničnog razvoda nije došlo. Čuli smo se u utorak uveče, on je i bio kod nas, a sada je kod jednog druga. Njihova je stvar da li će da žive zajedno ili ne, ja se u to ne miješam. Nisam ga ništa savjetovala, smatram da nije samo moj sin kriv – kaže Lazićeva mama Branka, dok je baka Milka ispričala da je Anino nevjerstvo razlog razvoda i da mu je ona namjestila da ispliva snimak na kojem šmrče bijeli prah.

Kuma Andreana: Oboje su mi dragi

Pjevačica Andreana Čekić bila je vjenčana kuma na svadbi Ane i Darka.

– Nisam se čula s njima još uvijek, tako da ne znam šta je istina od svega, mada i da znam ne bih nikada komentarisala ničiji privatan život. Pogotovo ne mojih kumova koje volim najviše na svijetu. Oboje su mi podjednako dragi – kaže pjevačica.

(Blic)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI