Ana Nikolić nastupila u “Metropolu” i “Kasini”

Pjevacica Ana Nikolic održala je dva spektakularna povratnička nastupa i to u beogradskom hotelu “Metropol” i klubu “Kasina”.

Pop zvijezda je podigla na noge sve fanove koji su došli da je prvi put čuju poslije godinu dana i đuskaju uz njene hitove “Labilna”, “Slučajost” , “Konkretno”, “Frigidna”, “Romale, romali”, “Januar” i mnogim drugim…

Sa Anom na bini su bile četiri plesačice i jedan plesač, sa kojima je ona igrala u istom ritmu. Ovim nastupom Nikolićka je pokazala da će kao i prije godinu dana, kada je otišla na trudničku pauzu, nastaviti da puni klubove i pravi lude žurke sa svojim obožavaocima.

Pjevačica je u novogodišnjoj noći blistala u providnoj crnoj haljini, a mnogi su komentarisali da polako, ali sigurno dovodi svoju liniju u red.

Ona nije mogla da sakrije sreću što se vratila na scenu:

– Divno je družiti se publikom, osjećaj je fantastičan. Energija je bila sjajna i nadam se da su se svi dobro proveli, baš kao što sam i ja dok sam pjevala za njih – rekla je Ana objasnivši zbog čega je odlučila da nastupi za Novu godinu baš u prijestonici:

– Imala sam ponude da pjevam i u nekim drugim gradovima i zemljama, ali sam se baš odlučila za Beograd i Srbiju kako bih bila blizu svoje kćerke Tare. Uspavala sam je i izljubila prije nego što sam krenula na nastup. Moja najveća želja u 2018, je da ona bude zdrava i da ostane tako dobra kao što je sada – rekla je Ana pred nastup.

(Republika)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI